רולר חדש

niry26

New member
רולר חדש

שלום לכולם, חזרתי להחליק אחרי כמה שנים שלא היה לי זמן בשביל זה וקניתי רולרס חדשים של רוסס (הדגם האדום עם הפלסטיק שניתן לשנות את המידה שלו). הרולרס החדשים לוחצים בצד הרגליים הפנימי ועושים לי יבלות עד כדי כך שאי אפשר לנסוע עליהם. המוכר בחנות טוען שהרולרס אמורות להתרחב. האם קיימת אפשרות שהם יתרחבו או שזה אומר שהרולרס האלה לא מתאימים לי ועלי להחליפם?

נתן.ל

New member
הלוואי והיית כותב איזה דגם קנית

אז היינו יכולים לעזור יותר. המוכר בחנות אמנם מדבר בהגיון אבל קצת מטעה. רולר, כמו כל חומר בעולם מתרחב עם שימוש ועם בלאי, אבל אם הוא לוחץ לך כל כך עד כדי יבלות - זה לא בסדר. המידה קטנה מידי ואני ממליץ לך להחליף רולר. עוד עיצה לי אליך, קנה רולר שמתאים למידה שלך, לא כזה שמתכוונן, הדגמים האלה הם לילדים ואינם מתאימים לכף רגל של מבוגר. כנס לקישור למטה.

yoman321

New member
בטח שלא נעליים

זה רולרס
סתם ,האמת אתה צודק
רולרס לא נועדו להתרחב יש פונקציה אחרת של קבלת צורה של הרגל אבל הכוונה בכלל לא להתחרבות של הנעל, זה מה שקורה כשקונים רולרס ממוכר חובבן

זרוק את המוכר לפח.

את הרולרס אתה יכול לתרום לפרויקט למען הקהילה. (יתאימו למישהו שכף הרגל שלו בנויה אחרת משלך).

jonish

New member
זה נכון אבל לא ...

מה שיכול להתרחב ברולר זה רק הליינר ( הגרב הפנימית ) אבל זה נכון רק ללינרים מסוימים ואיכותים שמלאים בקצף זיכרון וכך יש מקום ללינר להתרחב קצת בדרך כלל זה קיים ברולרים של אגרסיב, אבל במקרה של הרולר שלך אם הבנתי נכון זה דגם "אורלנדו" של רוסס שהלינר שלו לא אחד מאלו הנ"ל , לצערי אין הרבה מה לעשות בנידון אלא לפנות לחנות בא נרקש הרולר ולראות מה ניתן לעשות בנידון ,

niry26

New member
תודה לכל המגיבים

תיקון קט, הרולרס של אישתי ולא שלי. לא נסחנו את זה נכון בהודעת הפתיחה. בעיקבות הכאבים ברגל והמלצותיכם הרולס הוחזרו לחנות וקבלנו זיכוי לרכישת אחרים והמוכר, למרות שהמשיך להתעקש שהם יתרחבו, הסכים להזמין רולרס שלא במלאי. אכן שרות מצויין. האם אתם יכולים להמליץ על יצרנים שכדאי לבדוק?

yoman321

New member
../images/Emo31.gif

חבורת חובבנים
הייתי שם והמוכר ניסה לדחוף למשהי מידה מעל חוץ מזה שהם לא מסבירים בכלל מה טוב בכל רולרס (כי אין להם מושג) ואז אנשים מתפשרים על רולרס מעפנים חוץ מזה שהם גם מחזיקים דגמי צעצוע שזה בכלל עלבון לחנות ספורט אפילו מגנים נורמלים אין שם שלא לדבר על גלגלים באתי לקנות מהם גלגלים והוא רצה להביא לי את ההייפר סופר לייט (גלגל הכי גרוע שיש) בידיעה שאני מחליק מתקדם

RieM

New member
שווה לקנות את ה-Hyper Freedom

באטלנטיס (390 ש"ח לשמיניה 80 מ"מ 83A). או להזמין מ-inlinewarehouse את גלגלי Hyperformance+G. גלגל טוב יותר במחיר זול יותר ! (אני מעריך שזה יצא 350 ש"ח לשמיניה כולל משלוח ומכס .. אדע בוודאות כשאשחרר אותם בימים הקרובים) אגב, מסתבר שהמכס על מוצרי ספורט הוא 12% + מע"מ.

yoman321

New member
להזמין!!!

ה Hyperformance+G עולים בארץ 600 שקל לעשיריה אחרי הנחה (שזה אומר שמנייה ב480) אם אתה מביא את זה 350 אחרי משלוח ומיסים זה משתלם בטירוף ד"א ה Hyperformance+G הוא כרגע הגלגל הכי טוב שנמכר בארץ אבל לא נראה לי שיש אותו במלאי בחנויות אני לא בטוח לגבי הFreedom ,אבל כשהייתי אצל מתי (היבואן של אטלנטיס) הוא רצה למכור לי גלגל שנחשב איכותי אבל לפעמים יוצא אחד גרוע וזה היחידי שהיה לו 84 מ"מ במלאי

RieM

New member
100 ש"ח לגלגל לפני הנחה

זהו המחיר לפי "אטלנטיס". לאחר 25% הנחת TAR זה עדיין יוצא 600 ש"ח לשמיניה ! בסופו של דבר, מכיוון שהייתי לחוץ להחליף את ההיפר סופרלייט המחורבנים שהוא מכר לי שלושה חודשים קודם לכן, קניתי את ההיפר Freedom שהתגלו כגלגלים נ-ה-ד-ר-י-ם !
איזו תאוצה אני תופס איתם .. חבל על הזמן !!! ולחשוב שהמיסבים הם Abec 3 ..
וגם לא נשחקים כל כך מהר .. אבל עדיין, ה-Hyperformance+G אמורים להיות הגלגלים של Hyper ל-outdoor, מבחינת מהירות, עמידות ואחיזת כביש. בקיצור, אעמוד על טיבם בימים הקרובים כשאשחרר אותם מהמכס. אפרופו מכס : בבירור קצר איתם מתברר שעד 50$ לא מחייבים בכלום, אבל מ-50$ ומעלה מחייבים על כל הסכום כולל עלות המשלוח ! כלומר, אם הזמנתם מוצר שעולה 100$ ומשלוח עולה 50$, חישוב המכס יבוצע על סה"כ הסכום, כלומר 150$. אבל אם סך כל ערך הטובין כולל עלות המשלוח לא עובר את ה-50$, לא תשלמו כלום !

yoman321

New member
מוזר

כי זה הסכום שביקשו ממני עבור סט של 10 יכול להיות שהמוכר קצת התבלבל בכל מקרה , לגבי המס מעל 50$ , יש טריק ידוע שמתקשרים לחברה ששולחת ומבקשים שירשמו על הקבלה 45 דולר בד"כ בארץ לא ידעו את שווי הגלגל ולכן לא יחייבו אותך במסים

RieM

New member
מכיר את הטריק הזה ..

אבל זה לא תמיד עובד עם האמריקאים. הם די מרובעים בכל מה שקשור לדיווחי עלויות תכולה ומשלוח לצורכי מכס.

הנפוצים בארץ

שמתאימים להחלקת נוחות - K2 וSALOMON. (דגמים שונים). לROLLERBLADES יש את סדרת הEVO הנוחה שלהם (לפי פורומים בחול), ומן הסתם יש ציוד נוסף שאני לא מכיר. אישית - אני מאד נהנה מ-K2 (פלסמה, הוחלף ע"י סדרת הוולוסיטי). בכל מקרה - יש להקפיד שכבר בעת המדידה הרולר יהיה נוח על הרגל, או (בדגמים מסוימים של סלומון) שיש בחנות מתקן התאמה, אדם שמנוסה בתפעולו ולאחר ההתאמה, הרולר נוח על הרגל. ההמשך לא לילדים !!! סיפורים בסגנון "זה מתרחב" - הם אמינים כמו התשובה "הצ'ק בדואר"\"כן, אני לוקחת גלולות"\"לא, אני לא אמור לך בפה".

m e i r h a

New member
לי לדוגמא

יש רולר של רוסס [t-201]והוא כן עם גרב זכרון ואכן אחרי כמה נסיעות שלחץ לי על הרגל בצד, הכאב הפסיק והרולר ניהיה בצורה של הרגל שלי!

למעלה