רולר חדשים

דאתו

New member
רולר חדשים

שלום לחבריי הפורום, יש ברשותי המצאה חדשה בנושא הרולר שמאפשרת למישתמשים ליהנות מהרולר כאמצעי תחבורה (כמו האופניים)לכל דבר. הרולר מיתקפל למצב שיכול להיכנס לכיסים הצדדיים של תיק גב ממוצע (בשונה מרולר רגיל שתופס את כל התיק הממוצע כמובן)זהו רעיון חדשני שיכול לשמש אנשים ככלי תחבורה, וכמובן להנאה שבדבר.נ אך יש לי שאלה שאני מעוניין לישאול אנשים מביניי עיניין ,האים מישתמשים ברולרים שקיימים היום בשוק יוכלו להעריך רולר כזה שמיקפל בצורה כזאת ? יש לציין שהרולר הוא למטרת תחבורה וכיף .ו אשמח לתשובה בעיניין תודה

Ninja

New member
זה קצת שונה

אתה לא מחפש גולשי רולרס רגילים. הם מחפשים דגמים שונים בעלי יחודיות, והעובדה כי ניתן לקפל את הרולרס אינה תורמת לגלישה עצמה. אני בטוח שניתן יהיה להשיג לקוחות לדגם אותו אתה מציע ברחבי תל אביב או בערים גדולות אחרות. כבר היום קיים משהו בעל רעיון דומה. רולר שניתן לפרק רק את הפריים ואילו הנעל היא נעל לכל דבר. hypno או משהו כזה. זה יהיה נחמד בתור גימיק לדעתי. שוב, לדעתי, זה לא דבר יעיל באופן שגרתי. לא יהיה כיף להגיע מזיע לעבודה לדוגמא.

תכףאשוב

New member
גם לPower slide יש דגם דומה

כמדומני שלמופי יש זוג כזה. ולדאתו - תעלה בבקשה קישור עם תמונות. יתכן שזה יתפוש.

יש תיק מיוחד לרולר

שבו הרולר נתפס בצדדים ובשאר התיק אפשר לשים דברים

הכל תלוי באחיזת הקרסול...

חברת xjado שמייצרת רולרים מעולים לאגרסיב השיקה שנה שעברה, גם דגם אורבני עם מרכב 4*80mm. גם שם ניתן להכנס עם הנעל לרולר עצמו. powerslide, נחשבים למעולים בתחום הזה הם קנו את הזכויות והפטנט מחברת סאלומון. בגדול הרולרים האלה, לא כאלה נפוצים בסופו של דבר. אחוז המכירות שלהם זעום. כדי להנות מאחיזה נורמלית, אפילו של נעל פיטנס פשוטה ורגילה, יש צורך להכנס לרולר עם כל כף הרגל , ואת הנעל לשים בתיק.

דאתו

New member
רולר חדשים

תודה על התגובות : ) אבל...... העיניין הוא שזה פטנט רשום שאני לא יכול לחשוף הרבה בינתיים. הרולר דומים לדגם ה-xsjado אבל עים twist קטן שהוא גדול, שזה מה שעושה את כל ההבדל. לתגובה לגביי התמונות, ההמצאה שלי עדיין בפיתוח כך שאינני יכול לחשוף יותר מידיי, מיצטער. ברגע שהדבר יהיה אפשרי אעלה את התמונות בשימחה. תודה

תלוי כמה הוא היה נוח

פחות מפריע לי שהרולר תופס מקום כי יש לי תיק שניתן לחבר אליו את הרולר לחלק החיצוני. מה שכן מפריע לי הוא המשקל של הרולר כשהוא מחובר לתיק...

דאתו

New member
נוחות

היי טלית, כביכול הרולר שאני מדבר עלייהם(ההמצאה שלי), הם רולר שאת הנעליים שלו לא צריך ליסחוב כי אלו יהיו הנעליים שאת תיבחרי לינעול באותו היום או לאותו אירוע,ובכך אפשר לצמצם את המישקל שאת תיצטרכי ליסחוב עלייך במהלך היום. עים כל הכבוד לתיק שמעוצב לרולר,שום תיק לא יכול לצמצם את הגודל של הרולר עצמם(וכמובן את המישקל). ההמצאה שלי עונה על כל הבעיות של הנוחות שאפשר להיתקל בהן ביכלל. מסיבות מסוימות אינני יכול להרחיב בנושא,אך בבוא הזמן תוכלי להגיע ממקום למקום בשיא הנוחיות הן מבחינת מישקל(כמובן שהכל יחסי) והן מבחינת הגודל. עים קצת סבלנות והמוצר יגיע אל המדפים . ביי טלית

למעלה