רולרס לבנות

רולרס לבנות

שלום, אני בת, ואני מאוד מאוד חדשה בתחום התחלתי לבדוק דגמים ומחירים כדי למצוא לי רולרס מתאימים משהו שיהיה טוב, ובכל זאת לא יותר מידי משוכלל או יקר... ראיתי את ה K2 EXO 4.0 שנראה לי די מתאים יחסית לפי התאור והמחיר אבל בהמשך החיפושים ראיתי שיש דבר כזה דגמים לבנות למשל כאן: http://www.sportx.co.il/?subcategory=267 האם זה באמת משנה? עדיף לי לקנות דגם שמוגדר לבנות? אולי לדגמים הרגילים המוכרים יש גם גרסאות לנשים..? באחד התאורים כתוב שם שהמעטפת מעוצבת למבנה הקרסול של נשים... זה נשמע די מפתה.. בעיקר שהרגל שלי צרה יחסית ואולי לא תתאים לכל נעל.. מה דעתכם על העניין? תודה מראש..

אהמ,

אני התחלתי לפני שמונה חודשים וכשקניתי קניתי סלומון Siam 4, גם הוא מותאם לנשים. אני מאד מרוצה, ממליצה, והמחיר בערך זהה לזה שציינת. סביר להניח שהמחיר ירד, קניתי אותו לפני שמונה חודשים.

נתן.ל

New member
אני מציע לך לקרוא כמה עיצות

לפני הרכישה. בכל מקרה, יש למדוד את הרולר בעצמך ולוודא שהוא מתאים לרגל.

אגב,

יש גם את ה"טיפים ועיצות לרולריסטים מתחילים - סרטון הדגמה" או משהו כזה אז הסרטון שם לא עובד..

tinker2003

New member
לא הכרחי

הרולרס הראשונות שלי היו Motion Pro של סלומון שזה דגם גברים שהמקביל שלו לנשים הוא הSIAM, להגיד את האמת, אחרי שמדדתי את הסיאם ואת הmotion. הmotion היו לי הרבה הרבה יותר נוחות. אז זה לא בהכרח אומר שאם הדגם הוא ייעודי לנשים שהוא בהכרח יהיה לך יותר נוח או יותר טוב. יש הרבה בנות שמחליקות על רולרס שהוא כביכול דגם לגברים. הכי חשוב שזה יהיה נוח, לא משנה מה כתוב על הקופסה (גברים/נשים). כנסי לאחת החנויות שמוכרות רולרס ותמדדי... הכי חשוב שההחלטה שלך תסתמך על נוחות. בהצלחה

למעלה