רולרים של "LA SPORT" ?

אורי-

New member
רולרים של "LA SPORT" ?

מישהו שמע? נתן ל. פרסם את הפורום, ונזכרתי שקניתי לפני שנתיים וחצי רולרס. גלגלי סיליקון (כתוב עליהם 76MM, אם זה אומר משהו) ס'עמק 5, אם אני לא טועה (ס'עמק = המילה המתארת את הגלגלים, לא זוכר איך באמת אומרים את זה. אפק/ אבק אז כתבתי סע'מק) אולי אני באמת אנסה לעשות איתם משהו. אבל אני לא עולה עליהם לפני שמישהו מראה לי איפה הברקסים. יש בכלל טעם לנסות וללמוד , בגילי המתחיל להתקדם? פעם, הייתי כמה פעמים בהחלקרח. אבל אז הייתי צעיר ולא פחדתי מנפילות.

נתן.ל

New member
או יפה לך לבוא לכאן

76MM אלו גלגלים בגודל בינוני בדוק מה עוד כתוב על הגלגל איזה שהו מספר עם A לידו - זהו רמת הקושי של הגלגל(בטח יהיה 70A עד 78A). אבק5 זה איכות הייצור והגימור של הלאגרים(מייסבים) ואלה מגיעים בדרגות של עד אבק9, ככה שהמייסבים שלך בסדר גמור(גם לי יש אבק5 עם גלגלים 78MM). את המעצור את יכול למצוא בד"כ על הרולר הימני מאחורה בתוך תושבת מיוחדת עם חתיכת גומי. על מנת ללמוד ולתרגל אחלקה נכונה אתה יכול להגיע אל רחבת הספורטק* בימי רביעי בשעה שמונה בערב יש קבוצת טרום מתחילים בהדרכת ג'ו(כפרה?). אם אתה כבר יודע להחליק ברמה מסויימת יש בימי חמישי(אותו מקום ואותה שעה) את קבוצת המתחילים של לאוניד. אם לא נוח ולא מתאים לך בכל מקרה אתה יכול להגיע אל הרחבה ולהתאמן שם על נסיעה ועצירה ותמיד יהיו שם אנשים שיוכלו לתת לך מספר טיפים ולעזור לך. איחלתי למחליק בהצלחה
רחבת הספורטק - פארק הירקון בצפון תל אביב ליד קיר הטיפוס.

אורי-

New member
מיגונים רצויים = ?

מה המיגונים , ומה המחירים? כפפות חצי - נראה לי חובה. מיגוני ברך ומרפק - מה המחירים? אולי אסתפק בשלב הראשון בקניית מיגון, ובהמשך אוכל בספונטניות ללכת ולהתרסק ברחבה הסמוכה למקום מגורי. תודה.

נתן.ל

New member
מיגונים תמיד רצויים

ישנם מיגונים יעודיים לרולרס הכוללים: - מגיני כף יד(הכי חשובים) עם פלסטיק קשיח בכף היד על מנת לספוג את המכות בנפילה והם גם מגיעים על שורש כף היד שלא ישבר. - מגיני בירכיים, אין צורך להסביר. - מגיני מרפקים, אלה בעיקר פעילים בנפילות אחורה מה שמחליקים מנוסים כמעט ולא נופלים אז הם נוטים לוותר על מגינים אלה. - קסדה, נפילות על הראש הן נדירות יחסית בתחום(החלקה רגילה, לא אגרסיב) ולכן נדיר לראות מחליקים עם קסדות. את שלושת מיגוני הגוף(ידיים, בירכיים ומרפקים) אתה יכול לקנות בתוך סט של מגיני רולר בליידס בחנויות הספורט. טווח המחירים הוא בערך 150 לסט הפשוט ביותר(והוא לא רע בכלל) עד 500 לכל מיני מגינים עם סיליקון וחורים נושמים ואבזמים ראדיאלים ושטויות. אני ממליץ לך להצטייד בכל מגיני הגוף, ככה הפגיעות מנפילות יהיו(אל תדאג, יהיו הרבה) מינוריות ושוליות.

למעלה