רולפינג

RozwareZ

New member
רולפינג

מה דעתכם על השיטה?, מי התנסה בה ויש לו תוצאות או לא תוצאות ומוכן לספר? ומי לדעתכם המטפל/ת המובילים בארץ?

אני התנסיתי

ודעתי חיובית ביותר. זו שיטה די אינטיליגנטית שמפתחת את המודעות לגוף וליציבה נכונה ועוזרת לגוף לחזור לאיזון מהבחינות האלה. מוצא חן בעיני מאוד שיש מספר מוגדר של טיפולים. לי זה עזר עם כמה כאבים שהיו לי, ויותר מזה, התחלתי ללכת בצורה יותר נכונה ולהיות יותר זקופה. שלחתי גם את סבתא שלי לעבור סדרת טיפולים וגם לה זה עזר מאוד. בקשר למטפלים, יש מעט מאוד בארץ וכולם למדו ביחד באותו קורס. אם את רוצה פרטים של מי שטיפלה בי, שלחי לי מסר.

nofaritrit

New member
אני גם טופלתי בעבר

בסדרה של מפגשים. היה מוצלח מאוד...אחרי הטיפול הרביעי הרגשתי שאני ממש עומדת על הרגליים, כל התחושה שלי של אופן נשיאת הגוף היתה שונה וממש כיפיית. חבר הזהיר אותי שהטיפול מאוד כואב ואני די רגישה לכאב אבל בכלל כמעט ולא חוויתי כאב פיזי. בסה"כ השיטה הזאת מעודדת הרבה מודעות לגוף והסדרה עשתה לי טוב באותה תקופה. דבר נוסף שאני זוכרת זה שכל טיפול היה משהו כמו שעתיים וזה היה כיף אדיר עבורי ופינוק אמיתי (יש משהו לפעמים בטיפול של שעה שמרגיש לי לא מספק ומבקש עוד..)

nofaritrit

New member
אצל יוספיה שלומית

את הטיפול העשירי האחרון קבלתי משלומית ועוד מטפלת וגם זאת היתה חוויה מאוד מיוחדת.

pumiki8

New member
../images/Emo207.gif אשמח לקבל המלצות למטפלים באיזור השרון

אשמח לקבל המלצות למטפלים בשיטת רולפינג באיזור השרון, כמובן דרך המסרים. תודה.

יש לאגודת הרולפינג אתר

חפשי אותו, שם יש את הפרטים של כל המטפלים בארץ. בהצלחה

pumiki8

New member
*חפש, ולא הצלחתי למצוא אותו. ../images/Emo10.gif

חיפשתי "האגודה המקצועית לרולפינג", "האגודה לאינטגרציה מבנית", כל קומבינציה אפשרית בערך, וגוגל העלה חרס.

pumiki8

New member
עדכון - מצאתי את אתר הגילדה,

שם יש מספרי טלפון של קובץ קטן של מטפלים בישראל. אני מניח שפנייה אל מטפל שרשום באתר הגילדה זו החלטה טובה יותר מאשר למטפל שלא רשום בה.

למעלה