רולינג: Never Say Never

רולינג: Never Say Never

היא נשאלה האם בכל זאת יש סיכוי שהיא תמשיך לכתוב את הסדרה, בעקבות קמפיין הקורא לכך. הנה הקישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3423029,00.html מה אתם אומרים?... יש תקווה?

Heirloom

New member
בשביל מה?

התכנון היה שבעה ספרים, היא פשוט תבגוד ביושר הספרותי שלה ובתוכנית המקורית שלה. הרבה סדרות\סרטים\ספרים\ספורטאים לא יודעים לפרוש בשיא. תנו להארי לפרוש בשיא, ותנו לראות את רולינג כותבת ספרים אחרים.

Ben kun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo69.gif

תנו להארי פוטר להסתיים כמו שהיה צריך. אחרת זה יצא מכל החורים!

trigotrigo

New member
ויש לה גם מספיק כסף בשביל למות בשיבה טובה

בלי לעבוד יותר עד סוף ימיה

המסכה3

New member
להארי אין תקווה

אבל אני מקווה שגקר תיכתוב סידרה על ג'יימס ולילי בהוג'

kordilia snake

New member
../images/Emo163.gifששת הספרים היו נפלאים ואני מאמינה שגם השבעי יהיה. אני לא רואה טעם בלכתוב עוד ספרים 7 ספרים זה הרבה ובסוף לאנשים ימאס ופשוט יפסיקו לקנות אותם.

uw213

New member
לא! לא! לא!

אני ממש לא רוצה שהיא תמשיך, כי אני יכול להבטיח לכם ב99% שהרמה של הספרים תרד. רולינג בנתה סיפור שבנוי על שבעה ספרים, הוא מוצלח כי הוא בנוי על שבעה ספרים, היא השקיעה 16 שנים מהחיים שלה בספרים האלה, הרוויחה עליהם מיליארדים וביושר, וזה לא יהיה אותו דבר אם היא תוסיף סדרת המשך לא מתוכננת. אם זה יהיה הרפתקאות הארי פוטר המבוגר, הקסם בסדרה ממש ידעך לדעתי. כמו שאמרו פה, צריך לתת לה לפרוש בשיא.

../images/Emo45.gif

זתומרת אני ממש הייתי רוצה שהסידרה הייתה נימשכת אבל בהרבה ספרים הקוראים כפו על הסופרים להמשיך את הסידרה וכך הספרים הבאים היו יותר גרועים !!! וזה נכון שעדיף לה לגמור את זה בשעת השיא ולא למשוך את זה עד כדי שיעמום ....... כמו שעשו בשודדי הקריבים........

../images/Emo210.gif אתם יודעים מה זה אומר,נכון??

שהארי לא מת בספר השביעי! כאילו,מה? היא תעשה ספר "הארי פוטר וזכרו לברכה"?
אבל את האמת אני לא חושבת שהיא ברצינות שוקלת לעשות ספר שביעי....לא חסר לה כסף או פרסום והיא לא אחת שמשנה דברים בשביל המעריצים(אני אומרת את זה לפי ראיונות איתה/הביוגרפיה שלה...) בעיניי זה יהיה די מאכזב אם יהיה עוד ספר של הארי פוטר.....אינ מחכה מאד לאינציקלופדיה הפוטריסטית ולעוד הרבה ספרי ספין-אוף אבל עוד הארי פוטר?נהה....

למעלה