רולינג בעמוד 750

רולינג בעמוד 750

חלקיכם בטח יודעים אבל ... בפרימיירה של "שיעורי נהיגה" - בכיכובו של רופרט גרינט (רון ויזלי) התארחו בין היתר אמה ווטסון (הרמיוני גריינג'ר) , ג'ולי וולטרס (מולי ויזלי)- שגם כן מופיעה בסרט הזה , וג'ואן רולינג (הסופרת) . ואיך אפשר להעביר אחר צהרים נעים בלי לשאול אותה על הספר השביעי והאחרון ... השאלות היו האם היא תהרוג את הארי? איך יקראו לספר החדש? ועד איזה עמוד היא הגיעה בכתיבה שלה . רולינג לא הרבתה לענות - אך מעט המילים שכן הצליחו להוציא ממנה הם שהיא בעיצומו (או שמא זה עיצומה?) של כתיבת הספר השביעי , והיא כעת בעמוד 750 !!! (חזק!!!) , היא לא מוכנה לגלות מה שם הספר ועדיין היא לא עונה האם הארי ימות בסוף השביעי . רק לידיעה - הארי פוטר ומסדר עוף החול - הספר הכי ארוך בסדרה עמוד על מספר עמודים כדלקמן - 766 . (16 עמודים הפרש) אז כיף לנו ! ------------------------------------------ הקומונה שלי - בדיחות ושטויות - לחץ כאן !

Guid

New member
סוף סוף!

ידיעה ששווה משהו! איזה כיף זה... ספר ארוך... כמה התגעגעתי לזה...

מעולה!!! לידיעת כל מי

שאוהב את בוני רייט, גם היא הייתה בפרימיירה. ויש תמונות במאגלנט ובאתרים שונים של אמה ווטסון.

מה יא

New member
למרות שזה הגיוני ביותר../images/Emo96.gif

אני לא מאמינה בלי קישור

n u k e y

New member
כה, זה היה במוגלנט

אבל הם אמרו שזה נכתב בדיילי מירור ושזה לא כתב עט אמין במיוחד, אז לקחת את זה בעירבון מוגבל.. בכל מקרה אני מקווה שזה נכון, כמה שהספר יהיה יותר ארוך-יותר טוב

אנה92

New member
אעעעעעעעעעעעע הלוואי!

מצידי שתכתב עוד איזה 5000 עמודים העיקר שלא יגמר לעולם!!!!!!!!!!

black robe

New member
ווהווווו!!! עשית לי את היום!!../images/Emo63.gif

אפשר קישור לראיון?? ווווואי יותר מהחמישי!!!

גם אם היא כן וגם אם לא

כל עוד הארי מת הכל יהיה בסדר... ומצידי שכל הספר יהיה- הארי נלחם, הארי מת, צלקת

למעלה