רולים ומשולשים....

osoldier

New member
רולים ומשולשים....

יש לי קטנוע פז'ו ספיד פייט 2004 ועד עכשיו עשיתי טיפול 8000 (טיפול גדול) במוסך. עכשיו קניתי ספר של היינץ ואני מתחיל לטפל בו לבד עם חבר. תמיד שעשיתי את הטיפול הזה נאמר לי שמחליפים לי רולים ומשולשים (בין שאר הדברים) בספר בדקתי והבנתי איך להחליף את הרולים הרצועה וכל הדברים.. אבל לא הבנתי בדיוק מה זה המשולשים ואיך הם ניראים.... לא היה בתמונות שום דבר שדומה למשולש ובוריאטור לא היה שום חלק אחר חוץ מהרולים שצריך לבדוק.. איזשהו תותב שצריך לבדוק את האורך שלו וטבעת אטימה.. חוץ מזה לא היה שום משולשים ושם דבר.. אז מישהו יכול להסביר לי מה זה משולשים? אולי אומרים רולים ומשולשים אבל לא בכל הקטנועים יש משולשים בכלל??.. ואיפה הם ממוקמים. תודה רבה:) ואשמח לא לקבל תגובות כמו לך לטפל במוסך....בבקשה...

בועז בר

New member
על נפלאות הוריאטור כתב הד"ר הטכני

של פולגז מאמר מפורט בשלושה חלקים, ומומלץ מאוד לקריאה. המשולשים יוצרים מסילות החלקה בין הצלחת הנעה לסטטית ותפקידם למנוע חיכוך מתכות וחופשים בין הצלחות. מחליפים כל טיפול גדול, והעלות שלהם לפי מיטב זכרוני היא ממש נמוכה.

נסה כאן

אמנם של BW ,שתואם בדיוק מנוע של GD . אבל אם סובלנות תלמד הרבה מהקישור שצרפתי לך באדיבות MOOMAI ,חבר מועדון רוכבי הפרלמנט. מדריכי תחזוקה לאופנועים וקטנועים-באדיבות MOOMAI הראשון בדף שיפתח הוא הBW ,נסנה ללמוד על הפרק וריאטור ממנו.

osoldier

New member
מה זה BW?? התכוונת BMW? ובכלל...

... יש לי פיז'ו ספיד פייט.. ובכל הקישורים שנתנו פה אין כלום... אין את הדגם שלי וכל הקישורים מובילים לאותו דבר.... מישהו פשוט יכול להסביר לי מה זה משולשים ואיפה הם נימצאים?... תודה :\

קיבלת הכל לפה ,כעת נותר לך ללעוס

לחילופין,הפתרון הבא דרך אינטרנט זה לצלם. את זה נשאיר למתנדב אחר.

osoldier

New member
זה לא שאני מזלזל... תודה בכל מיקרה

אבל לצערי זה עדיין לא עוזר לי. שאלתי משהו אחד וקיבלתי תשובות שלא קשורות. כאילו הן קשורות אבל זה לא עוזר.. זה לא הדגם וזה לא מסביר מה ששאלתי ולא מובן בכלל.

MOOMAI הקדים אותי

בנתיים נוספו עוד מדריכי תחזוקה. כעת צחפש את השלישי מלמעלה Kymco Grand Dink125-150 - Service Manual (Eng).pdf

moomai

New member
לאור שרשורי הווספה הרבים

יועלו בקרוב מספר מדריכים רלוונטים...

משולשים

בית הוריטור מורכב משלושה חלקים 1 פחית עם שלושה ברגים 2 צלחת ברזל 3 בית מגבר / בית משקולות המשולשים נמצאים על חלק מס 2 במידה ואתה לא רואה אותם סביר להניח שהם התפרקו ונעלמו במידה ותיצטרך עזרה תוכל לשאול אותי גיל

למעלה