רולטה רוסית?

cookieland

New member
רולטה רוסית?

שאלה לי לוותיקי העתודה האקדמית: האם באמת הסיכויים כל כך גדולים (כפי שזה משתמע מהאתר) שאחרי תואר במדעי המחשב ישלחו אותי לגרבץ באמצע שומקום ולשחק דוקים עם התנינים בנחל ירקון? מישהו יכול להעמיד את הדברים בפרופורציות לשם שינוי?
לא רוצה!! לא רוצה!! לא רוצה!!!!!!!! לא רוצה להישאר עם צלחת שבורה!!! לא רוצה להיות הקירח של הצבא!!!!!!! רוצה לעבוד - yes!!! רוצה לתרום - yes!!!! רוצה להתקבל לאגודת חולי הסוכרת - yes!!! רוצה שפם:) - yes!!! רוצה שסדם חוסיין ימות - yes!!! וברצינות, אנא ענו לי על השאלה שמתחילה להטריד אותי ברצינות.

שמש27

New member
תשמע....

אם אני מבין נכון - אתה עתודאי בלימודים, נכון ? נו, יופי. יש לך מדור עתודה בתור אמא ואבא. למה שלא תשאל אותו ? באמת. לא ברישעות, לא בטימטום, לא מתוך חתרנות זולה. שלח מכתב יפה, מודפס, מנומס, לראש המדור - ותשאל: מה הסיכויים שלי לעבוד במקצוע - אבל באמת במקצוע ? מה אתה אומר ? ואם עונים לך - שלא תעיז לא להביא לנו את התשובה ! חצי מהשירשורים יעלמו כלא היו... או שיהיו יותר...חחח
שמש נ.ב: האמת, רציתי להסתכן בלתת לך מספר. דו ספרתי. אחוזים. אבל אח"כ אמרתי לעצמי - למה להסתבך ? למה להעיר מתים ? שהגורם המקצועי יתן את התשובה. אני מילואימניק טיפש - לא מבין כלום...

אין שום סיכוי שזה יקרה במחשבים..

ה"נחל ירקון" היחיד הוא חיל חימוש,אז פשוט בראיון תגיד שאתה לא רוצה להגיע לשם,תראה שהמראיין רושם X ליד השם שלך,ושלום על ישראל... ובלי קשר,ראיתי את ההודעה שלך לפני כן ולא עניתי כי כבר נמאס לי לענות על זה.מה שאני רושם לך רשמתי לפחות שלוש פעמים ובהרבה יותר פירוט.יש מנוע חיפוש-היית משקיע בו 20 דקות והיית מוצא את זה...

akapulko2020

New member
../images/Emo180.gifבצבא,כמו באמנות

אין דבר כזה שאין דבר כזה. כשתגיע לשם,תבין. נצפו כבר מהנדסי מכונות ששובצו בתפקיד שני בעודם בקבע בתפקיד הדרכה טיפשי ולא קשור למקצוע(מכירה כזה אחד) כך שאל תגיד "לא יקה למדמ"ח" -אופטימיות זה חשוב,לפתח אשליות זה סתם לא בריא

תראי....אל תדברי על דברים שאין לך

מושג בהם בבקשה. אם היית קוראת בפורום היית רואה שיש הרבה מקומות שמהנדסים לא משרתים במקצוע. אני,בתור אחד שעומד להתגייס,ביררתי על זה מ-א´ עד ת´. תקנים לא במקצוע לעתודאי מדמח יש רק בחיל חימוש!

akapulko2020

New member
well ,well ,well

(am writing in english coz my linux havent learned Hebrew yet
)) Say,when you see an real life example-how do you make it into the you have no idea phrase? the fact that you know what should happen by the rules not always means that it will happen in the real life -and/or in the IDF. and as for experience,Ive finished my army service a good couple of years ago-so believe me,that with all due respect to the Academic reserve ,as for now-I surely got more experience in the simple army ways,than you do. So the fact that Himush is theoretically the only place were atudaim are placed not according to their studied profession,NOT neccessarily means that in reality it is so. As somebody said in one of the tguvot, a position doing power-point presentations on how should the software look,is VERY CS-connected as far as the army is concerned. Wishing you the best of luck,good placement and non-painful dissilusionment,when you start your army service.

akapulko2020

New member
what kind of CS

what kind of CS graduate are you? Cant you write English as well ,as ,say ,speak C++ or Java?
))) about translating: well,if i COULD write in hebrew I would,now wouldnt I so try to read it tomoroow,and feel free toask me questions
)), coz I got no desire whatsoever to reboot into Windows right now , tomorrow perhaps

akapulko2020

New member
aha

well Im a really tired Computer Engineering student,sorry-going to sleep now and I m sure you ll be able to amnage my not-so-complicated English tomorrow.

amir_aikido

New member
שאלה של הגדרות

אם תשאל את מדור עתודה, כפי ששמש הציע, הם בטח ישיבו לך שכמעט 100% מבוגרי מדעי המחשב עוסקים במקצוע. אלה, שהשאלה היא האם ההגדרה שלהם תואמת את ההגדרה שלך ? האם מנקודת מבטך איפיון של מערכת מחשב הוא עיסוק במקצוע ? האם תיכנות של תוכנה כדוגמאת מג´יק (מסד נתונים שהיה) הוא עיסוק במקצוע ? האם הכנת מצגות שמסבירות למה מערכת המחשוב צריכה להיות מסוג XYZ הוא עיסוק במקצוע ?? האם תחזוקת תוכנה היא עיסוק במקצוע ? האם אחריות על מעבדת מחשבים היא עיסוק במקצוע ? האם כתיבת תקן לאיך צריך לכתוב תוכנה הוא עיסוק במקצוע ? לפי הצבא, התשובה לכל הנ"ל היא כן חד משמעי ולחלוטין. אני לא בטוח שזו גם התשובה שלך ! (ובכוונה בחרתי בנוזאים שהם מאוד גבוליים) וזה שורש הבעיה. אגב יחסית במדעי המחשב הבעיה היתה יותר קטנה (לפחות בתקופה שאני שירתתי בצבא). אמיר

למעלה