לא נראה לי ש69 +2 זההקטע שלו הוא טיפוס של שחמט...מ-ה-ל-כ-י-ם
A aabramovich New member 6/5/06 #27 אם מהלכים זה העניין אז עדיף לחפש גבר.. כי אישה והילוכים... רק עצב.
O ORGANICfood New member 6/5/06 #24 קובי ?! זה אתה אחי ? או שזה קובי אחר ...? ואם אם זה אתה מה שלום האגזוז ?
S shelegb New member 6/5/06 #23 רוכבת היי חברים .המון זמן לא נכנסתי לפורום מה זה עכשיו גם אתר היכרויותתתתתתת
S shelegb New member 7/5/06 #33 היי רוכב מחפש רוכבת היי שמי בת7 .לקחתי ברצינות שהפורום הוא גם אתר הכרות...אז מה יש לך להציע.....
A aabramovich New member 6/5/06 #26 אנחנו התשובה ל JDate רק לרוכבי אופניים... אמרו לי שמשנים את השם ל BDate...שיהיה מתאים...
O ORGANICfood New member 6/5/06 #30 בנות !! לבינתיים קיבלתי 0 מסרים אז עורו קומו הנצה החמה הגיע הזמן לזרוח לפרוח ולתת מהנשמה (וכנ"ל לגביי)
בנות !! לבינתיים קיבלתי 0 מסרים אז עורו קומו הנצה החמה הגיע הזמן לזרוח לפרוח ולתת מהנשמה (וכנ"ל לגביי)
D dance devil New member 7/5/06 #34 יש לי רעיון כל גבר ישים את התמונה הכי טובה שלו ואני יבחר נראה לי כיף
P P u s s i c a t New member 7/5/06 #36 די ../images/Emo70.gif רציני? ../images/Emo12.gif הייתי בטוחה שהיא כבר מוצפת....
P P u s s i c a t New member 7/5/06 #44 בהצעות כמובן ../images/Emo22.gif צוחקת.... לא באמת חשבתי שיהיו תגובות.