רוכב צריך רוכבת

עזוב לא כדאי לך

כהשקעה לטווח ארוך, עדיף לך שבת הזוג שלך לא תהיה רוכבת. בעתיד זה יגרור ויכוחים מי ישמור על הילדים בשבת? ומי ייצא לרכוב בשבת? מי בבוקר ייצא לרכיבה בראש ציפור? ומי יארגן את הילדים לגן? * לא לייחס להודעה זו משמעות רצינית מדי, היא נובעת ממשבר הגיל שלי

ORGANICfood

New member
הממ...

דבר ראשון מזל טוב... דבר שני גם אני בן מזל שור ודבר שלישי בעניין רוכבות אני חושב אחרת ממך... יאללה ביי אחי .

shiri 80

New member
רוכבת צריכה שוגר דדי

תרתי משמע ! ולמען ההבהרה (נו אני כמו בועז .. גם מזדקנת בקרוב וגם מזל שור ) ההודעה נכתבת בצניות או לפחות עד שאני אחליט שנמאס לי מהגלילאו ומתכוונת לשדרג לפאריז קרבון ... אגב אם היית פוסח על הלא מעשנת ומתגמש קצת על ה"ללא חתולים" אולי הייתי מכירה לך מישהי שתביא לך - במט

shiri 80

New member
המממ (847238374)

תראי אם מישהו רוצה כאות הוקרה ולרגל חגיגות 26 שנות קיומיי (בועז גם אני עתיה להיות סנילית כמוך בעוד שנתיים?) ירצה לשדרג לי אז בכיף כרגע לקראת כמה שידרוגים בחיי אף לא אחד מהם קשור לתחום האופניים וסליחה אבל לגלי עוד אין תחליף ראוי... אלא אם לוין באמת יביא לי חד אופן &quot

galnezek

New member
לך על מרימות משקולות

הזוועות שמסתובבות ביורוספורט ניוז כשאף אחד לא מסתכל.

dance devil

New member
מה הבעיה אתה רוצה רוכבת

שתרכב איתך או......בכל אופן אני רוכבת וכן יש חוסר בנשים וגם אם רואים חבורה של רוכבים הם מיד מנסים להראות שהם יותר בכושר ככה אתם

ORGANICfood

New member
גם וגם..

אני אוהב לרכב ואוהב לאהוב וחוץ מזה שרק עכשיו אני מנסה קצת לחזור לכושר ולכן אני לא טורבו בכלל ..27-29 קמש ממוצע במישור ו24 עם יער הנשיא+ירידות ומישור ...

aabramovich

New member
המממ אולי עדיף השיא האישי של 71???

לא שלי, שלי 82. אבל זה מסיפור אחר..

למעלה