רוכב ישראל 08

gefgef

New member
מי נפצע ???

לצערי ברוכב השנה לא השתתפתי איך ומה קרה לרוכבים שנפצעו ?? החלמה מהירה.

Tali qm

New member
ששששששששששש..........

לא להפריע לחגיגות הסיום של רוכב 2008 עם סיפורים על פצועים.תראה, את בועז הפצוע שנפגע קשה בראשו ב 2007 כבר שכחנו,למה לקלקל?

omer2003

New member
פציעות ברוכב

לא צריך להיות ציניקן! השנה לפי מה שאני יודע, היו שלושה פצועים- אחד ביום הראשון ועוד שניים ביום השני. כולם פצועים קל, ביום השלישי בירידות חטפנו רוחות צד חזקות שלא מעט רוכבים הרגישו אותם והיו על סף הנפילה (כולל אני ,שבמזל יצאתי מסיטואציה של רוח צד במהירות 65 ). דן וציוותו עשו הכל על מנת לצמצם פציעות- כולל הגבלות מהירות ע"י הרכב המוביל אבל אין חסינות לאף אחד בתחום- תקראו את הפרק בספר של לאנס בו הוא מדבר על הנפילות והפציעות. איחולים לפצועים שיחלימו ויחזרו לשרותינו במהירות!

בזנר דן

New member
פציעות ברוכב ישראל 2008

לטלי המודאגת בועז נפצע קשה בראשו ברוכב 2006. לא יודע מה זה אומר שכחנו אבל אני מעודכן מידי פעם על מצבו. לבקשתו \ דרישתו של בועז אני מנוע מלמסור פרטים על מצבו. שלושת הרוכבים שנחבלו ברוכב השנה נפלו תוך כדי רכיבה עקב איבוד שליטה על האופניים. שנים פונו לבית חולים לבדיקה וזאת על מנת להיות בטוחים כי הכל תקין. שלושת הפצועים סובלים ממכות יבשות שיפשופים ובעיקר מ"צביעה" רבתי של חומרי חיטוי ויוד צבעוני. כולם בבית ומרגישים טוב. לא ששששששששששששש ולא נעלים. בברכה בזנר דן

ItsikH

Member
ברשותך דן אוסיף יש נסיבות שבהן נפילה אקראית לא תטופל מיד, למשל תחרות או אימון חשוב, הרוכבים מעדיפים לחזור ולעלות על האופניים אם רק אפשרי הדבר וידחו את הטיפול להמשך. מנסיון, לעתים זה לא רעיון מוצלח כל כך. במצבים אחרים עדיף לבדוק ולטפל גם אם אין נזק משמעותי נראה לעין, ולוא רק מטעמי ביטוח. ברכיבה האחרונה בספרד לאחר נפילה בחרתי לבקר בחדר מיון בניגוד להרגלי משנים קודמות, רק בכדי להבטיח שלא נגרם נזק, וזה בעצת הרופא שלי (פחות חשוב) וסוכן הביטוח שלי (הרבה יותר חשוב...).

למעלה