רוכב "ירוק"

SMCamel

New member
רוכב "ירוק" ../images/Emo131.gif

שלום לכולם. הצטרפתי לפורום היום. עושה רושם שיש כאן חבורה מאוד מלוכדת של חברים ל"מקצוע"... כיף לקרוא את השרשורים שלכם. אני טרי טרי בסופרמוטו, רכבתי בעבר על אופנועי כביש ולאחרונה רכשתי דרוזי סופרמוטו חדש... הגעתי לצפות במירוצים בשבת... בוא'נה, סחטיין עליכם ועל כל הארגון. היה תענוג לצפות גם במובן הארגוני ובעיקר באיכות הרוכבים, אני מוריד את
בפני כולכם. צילמתי קצת במירוצים, למי שמעוניין לראות, לחצו כאן. אם מישהו רוצה תמונה כלשהיא ברזולוציה גבוהה שיגיד. רפי.

45degrees

New member
|משלט| וברוך הבא לעולם הסופרמוטו

אתה מוזמן להצטרף לליגה ב 2006 חוץ מזה תעקוב אחרי הפרסומים ותוכל להצטרף מעת לעת לרכיבה עם החברה במסלולים השונים (ומשונים)... באתר www.supermoto.co.il תוכל למצוא כתבות ומאמרים בתחום זהו, עכשיו נותר רק לפוצץ גאאאזזזזזזזזזזזזזזזזזזזיייייייייםםםםםםםםם

olive oil

New member
אתה הMORM של הסופרמוטו?

לפחות תסביר לו את הלך הדברים פה, ובעצם אם הוא לא אומו אז אין בכלל על מה לדבר.

SMCamel

New member
לא מאז שהם עולים מעל 15 ש"ח

אבל לפעמים כשבא לי להתפנק...

SMCamel

New member
תודה רבה!

ולעניינו... כמו שאמרתי אני די חדש לכל הנושא ואני מלקט מידע מכל מקור אפשרי... האם יש מקום ל"ירוקים" כמוני בימי האימון ב"הום רייסינג" או שאני רק אסכן את עצמי ואת הרוכבים האחרים? האם מעיל, כפפות ומגפיים יספיקו לי כדי לעלות למסלול או שאני חייב גם מיגון רגליים/ברכיים כלשהו? אין לי כרגע מכנסי רכיבה.

lucca227

New member
לגבי המיגון

כמובן שהטוב ביותר הוא חליפת עור מלאה, אבל כל דבר בשעתו. בנוסף למה שכבר ציינת שברשותך(בהנחה שהמעיל הוא מעיל רכיבה ייעודי עם מגונים- כולל מגן גב), חובה מגיני ברכיים ועדיף עם מכנסיים רחבות יחסית באיזור הברך כדי ללבוש את המגינים מתחת למכנס. כך הם מקובעים טוב יותר לברך בעת הצורך...

SMCamel

New member
המעיל ממוגן אבל...

מיגון הגב הוא רך. זה יספיק בינתיים או שהכרחי מיגון קשיח?

t P R

New member
באימון... מומלץ, במירוץ חייב.

שיירכב עירום גם... אבל לטובתו, עם תדירות נפילות של SM, כדאי להיות עם לפחות: קסדה(דא..?) מגיני מרפקים\כתפיים\גב\ברכיים מגפי רכיבה חוצמזה, הכל זה רק לכסות לשפשופים...

למעלה