רוכב בינלאומי

radona

New member
רוכב בינלאומי

הייתי בגרמניה וראיתי רוכב ישראלי בשם אלעד יניב שמתחרה בתחרויות בינלאומיות בקפיצות ראווה. הוא ממוקם במקום ה80 בעולם!!! אני לא מבינה איך לא שומעים עליו בארץ באירופה כל רוכב מכיר אותו וממש מעריצים אותו דיברתי עם המאמן שלו פרנקה סלוטק שהיה אלוף העולם והוא אומר שאלעד יגיע רחוק מאוד -שווה לשים לב אליו

כן בטח ששמעתי על אלעד יניב ו.......

גם בארץ שמעו עליו... אל תחשבי שלא.. גם היה עליו כתבה בידיעות אחרונות לפני חצי שנה וכתבו על איך שהוא הגיעה לחו"ל ברכיבה.. ועל הזכיות שלו... וראיתי את אלעד יניב מתחרה בתחרויות בחו"ל בטלוויזיה ביורוספורט... הוא רוכב ממש יפה... והמאמן שלו גם גרמני...

כן...הוא השתתף באליפות

העולם האחרונה שהייתה בחרז....דין היה שם והם דיברו איתו.... הוא נפסל בגלל סירוב שני (אם אני זוכרת נכון) אבל הוא רוכב ממש יפה ויש במה להתגאות!....

ברור שמכירים!

היתה עליו כתבה גם בעיתון של ההתאחדות וראיתי אותו ביורוספורט ולפי מה ששמעתי הוא נסע בגיל 16 לאירופה להתאמן לא?

היתה עליו כתבה ב"הארץ"...

יש לי אותה בקלסר.. רק תגידו ואני יעלה אותה......

שיט זה לא עולה!! מנסה שוב....

אוקיי זה לא עולה מקישור אז פשוט תכתבו את הכתובת הזאת: http://community.webshots.com/image5/9/66/20/63796620FmlCCn_fs.jpg

zohark

New member
אני מת על המאמן שלו!

לדעתי המאמן שלו הוא הרוכב הכי הכי טוב בעולם!(בקפיצות) הוא פשוט רוכב מדהים! ומי אמר שלא שמעו על אלעד בארץ? אני לא חושב שיש יותר מידי אנשים בתחום של הקפיצות (אנשים רציניים) שלא יודעים מי זה אלעד יניב!

למעלה