רוכבת עצורה

gray

New member
עשתה בית ספר זה תיאור נחמד

תחלס מדובר בבחורה שהוכיחה שהיא משתינה על החוק בקשת, עד כאן אנחנו מסכימים? עכשיו אם היה מדובר בנהג משאית עם סיפריה מכובדת מאוד של עברות תנועה ושימת זרבובית סדרתית על החוק באופן גורף, היית מתנגד שהוא יושם במעצר על כל עברה קטנה? אופנוע זה לא משאית, אבל גם אי אפשר להגיד שמדובר ברוכב מהשורה שניטפלים אליו. חבל עליה וכל זה, אחת משלנו וכו', אבל אני לא חושב שהשוטרים הם המנייקים כאן.

אהוד א1

New member
דז'ה וו מלפני שנה וחצי.

משטרת התנועה מפוצצת לנו את הניסיון לפלוש לפריים טיים של האח הגדול כי בהפגנה האחרונה לא ממש שיתפנו איתם פעולה.

Rtitan

New member
../images/Emo94.gif קטן...

מי שנולד עם כזה - בחיים לא יגדל לו... אם משלבים את זה עם מוח קטן... התוצאה היא שכולם סובלים. פעם אחרי פעם אני לא מצליח להבין היכן ההורים שלי טעו בחינוך שלי, כשאני מוצא את עצמי פעם אחר פעם מריע בליבי ל"פורע/ת החוק התורנית" ומביט בזילזול מהול ברחמים על האוויל הלובש מדים התורן. אם המשטרה היתה עובדת בכבישים שאני נוהג בהם, בכל יום הם היו עוצרים נהגים שעושים דברים שגובלים בניסיון הריגה/התאבדות ושגורמים לי לתהות אם יש משטרה בישראל... ואז - הם עוצרים מישהי שדחפה אופנוע לחנייה, ואני מבין הכל.

h a j b i

New member
לא הבנתי, לסרב לבקשה של גולש למחוק הודעה שלו?

למרות שאף אחד לא הגיב לו? כלומר, לעשות לו דווקא ולהשאיר את ההודעה שכתב? גישה מוזרה

אהוד א1

New member
אם דיברת ואף אחד לא ענה אתה יכול לבלוע חזרה?

זה קצת יותר מורכב, מניסיון ארוך באדמין, אבל ממש לא פשוט כמו שאתה מציג את זה.

7 0 7

New member
מה כפת לך שהוא מחק במקרה "הלא פשוט" הזה?

ובכלל, למה אתה מחפש את ה"לא פשוט" ולא את "הפשוט"?

אהוד א1

New member
אתה יודע מה היה כתוב שם?

היה כתוב שם ש"707 הוא מתנחבל מסריח ששוכב עם כבשים". באמת. עכשיו, חוץ ממך כל הפורום הספיק לראות את זה ואז, שניה לפני שאתה הגחת לכאן, הכותבת ביקשה למחוק והכתוב נעלם. וזה "אכפת" ולא כפת. סתם שתדע.

7 0 7

New member
זה שאתה לוקח את זה לטיעון הזוי כדי להצדיק את

הקו הנוקשה והלא גמיש שלך לא יעזור. אתה לא מתנהג כיהודי! אתה לוקח הכל לכף חובה כדי להצדיק את קשיחות ואטימות נישמתך ו 2 תשובות בעבורך המנותק מעצמך: 1. מבחינתי גם אם אתה צודק וזה מה שרשמה, אז היא בעצמה ביקשה למחוק ועל כן גם אם אני אכעס לא אתנגד שההודעה תימחק 2. יש כאן מנהל שאמור להיות נויטראלי ולשמור על ההגינות בעבור כולם. אם הוא מסוגל לכך או לא זו סוגייה אחרת אבל אני מניח שהוא לפחות ישתדל. אתה לעומת זאת, אפילו לא נותן לו צ'אנס. מראש אתה פוסל אותו. אולי היא שאלה שאלה ונענתה והסבירו לה שזה עלול להזיק לה במישור כלשהו אבל אין הדבר נוגע לאף אחד משאר הגולשים כאן אלא אולי לעניין משפטי או אחר. השד יודע מה. סכ"ה הפורומים פתוחים לעיון לכולם ולא רק לגולשי הפורום. ככה שללכת לספקולציות גם אני יכול ודבר אחרון: אתה לא נרגע מהעוצמה הכלכלית של המגורים המרווחים שלי ושל משפחתי מעבר לקו הירוק. גם זול, גם ענק בלי מדרגות, וגם קרוב לאיזור הערפיח של גוש דן. אם לא הייתי יודע שאתה גר בגליל היפה, הייתי מניח שאתה גר בדירת שיכון מתפוררת בגוש דן. מדמותך האינטרנטית אני למד שאתה תמשיך לאכול את הלב מעוד אינסוף סיבות אחרות כי כזה אתה. לא אפריע לך. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו

אהוד א1

New member
זה דיון איתך. חייבים לקחת את זה לכיוון הזוי.

אחרת - מה הכיף? לא הגבתי למחיקה הספציפית. לא הגבתי להחלטת המנהל. הגבתי לעניין עצמו. לא טוב לך? אל תקרא.

hagi1934

New member
יש עו"ד מעולה בתעבורה

שבעזרת השם יוציא אותה מזה, עו"ד קפולסקי 0505247777 הנ"ל בעל משרד לעו"ד ומומחה בתעבורה

למעלה