רוית כזאת מלכה.

InvisibleTouch

New member
רוית כזאת מלכה.

אני כל יום אומרת לעצמי - היום אני אפתח את השרשור של "שיפוץ דוליז הדדי", וכל יום אני שוכחת. ועכשיו רוית הזכירה לי^^. שוטו
. בעוד שלושה ימים תתחיל ההצבעה במסרים *אליי* עם בחירות שלכן לגבי- 1. הכי יפה. 2. הכי צמודה למקור. 3. הכי חדשנית. 4. הצללה הכי טובה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלא מלכה בכלל../images/Emo122.gifאבל תודה בכ"ז P:../images/Emo23.gif

טוב, זו הדולי האחרונה שהכנתי, אחרי הרבה זמן בלי. ואני חושבת שהמקור יותר טוב ממה ששיפצתי
טוב, אז הדולי המשופצת מימין (בייס מדיסאפירד אלמנט), המקור משמאל. המקור של you have one life, והוא לא רשם קרדיט לבייס. ולקחתי את העניין של הלהיצמד למקור ממש ברצינות, רק בגלל העובדה שאין לי השראה ._." זהו :)

shanchan

New member
../images/Emo105.gif

בייס מReal Fantasy, ע"פ דולי של נועה סטינקי ווינקי, שהבייס שלה מקאוויחנה. :)

o0Invisible0o

New member
טוב, אני לא משתתפת..

רק בשביל שחנה תראה, אני מעלה.
הבייס שלי מאוטומ פיקסלס. לא זוכרת מאיפה שלה. כרגיל, לא סיימתי..רק שתדעו שאת תשע הדוליז האחרונות שהתחלתי, לא סיימתי.
לא יודעת מה קורה לי.
אז פה יש שיער, גמור ומוכן שאני אוהבת.
חולצה- התחלתי והסתבכתי עם עצמי. חצאית, שבכלל לא נדבר על כמה שהסתבכתי. ואל החלק של המגפיים עוד לא הגעתי בכלל.
ערכתי את הפנים אבל, ואני מרוצה מהפנים הערוכות.
אז זהו. שתראו שניסיתי ולא סתם ויתרתי.

TheWingedPig

New member
יו, את הורגת אותי! XD

איך ידעתי שדווקא את ,שאמרת שאת פורשת, עושה את שלי P: אל תפרשי, תמשיכי אותה:) (או אולי תבחרי בייס עם תנוחה פחות מסובכת) הבייס לקוח מ"רייג'פול" משהו, אתר ששינה את שמו ל"נטבל":)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif מתלי המחשב

הבייס מאי קאנדי ההשראה מדולי של רחלי03, והבייס שלה הוא של פוקסי פרדאייס

grobear

New member
שלי

דולי של ספיר- בייס מיוניק נכון? דולי שלי, בייס מקסים של רקיע

InvisibleTouch

New member
סתם בשביל הקטע.

לא את הכל היה לי כוח להצליל:X אין לי זמן אבל, נו, בשביל הספורט כזה, שתראו. מלא זמן לא עשיתי דוליז ונהייתי אחת הגרועות:O חח נו וול. בציצים שלה הבד אמור להיות מכווץ.P: בייס של רקיע, כמובן:]

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifבאמת חמוד

אני שמחה שחזרת לדוליז,באמת
תמשיכי ככה! ^^

למעלה