רוטשילד

tapuzo1

New member
תל אביב משוועת למבני ציבור יפים עם כיפות

הכיפה של בית הכנסת הגדול (שאפילו אותו העירייה מזניחה) כל כך תורמת
חבל שאין עוד כמה בתי כנסת גדולים מפוארים עם כיפות כאלו שהיו מוסיפים הרבה לעיר, לקו הרקיע ולציבור כמקום לארועים
כמו חתונות במקום כל האולמות המגעילים

עלה13

New member
דוגמה טובה היא...

האנטנה בביניין המשטרה בדרך סלמה תוכנן להשתלב עם הצריכם של יפו, ומגן הפיגה רואים איך משתלבת

tomerze

New member
כן

תל אביב משוועת למבנים ובניינים נאים.. כשכן בונים אחד כזה הוא בולט מאד.. כמו במבנה הימני למטה...

mauzer

New member
אין ספק

tomerze

New member
...

ומאחורי הבניין הזה עובדים על שימור ובנייה של עוד בניין שיהיה יפה יותר

טוריסט

New member
משוועת לכיפות? מה? מי? למה? המבנה

בצד ימין באמת מאוד יפה. זה במונטיפיורי, לא? ליד בורסה החדשה

עלה13

New member
צילום יפה, אני חושב...

שזה כבר מגיע לרוויה הבניה הגבוהה ברוטשילד ועוד יש מגדלים בבניה ומגדלים שאושרו, צריך ליצור ברחוב מיתון תנועה ולדאוג לתחבורה רבת קיבולת לאורכו, 142 הוא קו מצויין שיוצא מבת ים ועובר בתוואי מצויין בעיר וראוי שהוא יהוע ברב קיבולת (מפרקי) ובתדירות גבוהה, הוא יוכל להקל בעומס התנוע לאורך השדרה

mauzer

New member
יש רק בעיה קטנה

ראש העיר שלך לא ״מחבב״ מפרקיות...

עלה13

New member
במצב שרוב האוטובוסים....

בקווים 18 25 40 ו42 נוסעים ממילה במפרקיות, אן שום בעיה להפעיל את כולם בכלי זה, מעבר לכך יקח עשור עד שנראה קו אחד או שניים בפרויקט הקלה, בכל אופן אני מדבר על רב קיבולת, והיום המפרקיות שקיימות ומתפתחות הם פתרון זול וטוב לא פחות ואף יותר מרכבת תחתית וקלה ובעיקר זמינה, אני חושב שעברנו את עידן ההתנגדות למפרקית, כי היום היא יותר שקטה ויותר אסטתית מבעבר, אני חושב שסידור פנימי חדש שלה יתרום הן לעירוב שימושים בתחבורה מבחינת משתמשים ומבחינת הבחירה בשימוש ובעיקר בהתנהגות תחבורית בעת ביקוש ושפל.

למעלה