רוטר של "וולף"

רוטר של "וולף" הרוטרים שהיו במבצע לפני יותר מחודשיים בהום סנטר הגיעו. מי שהזמין שירוץ לקחת ,כי לא בטוח שיודיעו לו .ולא לשכוח לקבל זיכוי על האיחור בסך של 30ש"ח. וקצת על שרות בהום סנטר....כששילמתי על הרוטר הובטח לי שברגע שיגיע יודיעו לי. סיפרתי להם שבמקרה קודם ,לא הודיעו ,ובמקרה ראיתי שהכלי היגע. אמרו לי, לא מה פתאום ,מבטיחים לך שנודיע. במקרה של הרוטר ,לא סמכתי עלהם ומידי פעם שאלתי,כל פעם סיפרו לי סיפור אחר,אבל רוטר לא קיבלתי. היום נכנסתי לקנות משהוא,עברתי ליד כלי העבודה ,ואני רואה מדף מלא רוטרים כמו שהזמנתי. שאלתי ,מה זה ? אתם מוכרים ,ומי שהזמין לא מקבל ? אמרו לי ,לא זה לא אותו דבר ,אלו רוטרים אחרים. לאחר שהתעקשתי לראות את ההבדל,הסכימו לבדוק... בקיצור יצאתי לבסוף עם רוטר,ועם זיכוי של 30ש"ח על האיחור. סיכום : הרוטר עלה 280ש"ח ,המתנתי יותר מחודשיים לקבל אותו ,ועל כך קיבלתי זיכוי. לא הספקתי לעבוד איתו ,אבל הוא נראה בנוי היטב. הוא מגיע עם סט של 12 סכיני וידיה. בשבוע הבא יש עוד פעם מבצע, לא יודע מה יהיה המחיר. למי שמוכן להמתין ,כדאי.

ראיתי את הפירסום של השבוע הבא. השבוע יש מבחר לא קטן של כלים תוצרת "וולף" בהום סנטר. המשור נראה לי די מבטיח ,גם לחיתוך זויות .וגם פלטה עליונה , לחיתוכים ישרים עד לרוחב של כ-? ס"מ. יש לי משור דומה ,גרמני .עלה לי פי שלוש ויותר.מאוד שימושי לעבודות נגרות שונות.

bigjack

New member
קניתי את הרוטר הזה... אז כשהיה המבצע והשתמשתי בו כבר די הרבה למגוון עבודות ודי נהנתי ממנו, והתוצאות היו יפות מאד. הוא די חזק ונראה לי שזו עסקה לא רעה בכלל.

LionHeart

New member
אז למה לא קנית בחנות או רשת אחרת אחרי שידעו אותך שזה יגיע אחרי כל כך הרבה זמן?

ר ו ט ר כלי חשמלי שבבסיסו מנוע שעובד במהירות מאוד גבוהה. על הציר ניתן להתקין סכינים מסתובבים שכל מיני צורות. הכלי משמש לחריטה,או כירסום של עץ. צורת הסכין מועברת לעץ.

Pitts

New member
ROUTER, לא רוטר המינוח הנכון הינו ROUTER (ראוטר) ולא רוטר - בעברית הייתי מתרגם את שמו של הכלי ל- 'כרסום נגרים'. מדובר בכלי האולטימטיבי לעבודה בעץ, קסם של ממש, ואיתו אפשר לעשות את כל אותו עבודות וחיתוכים שרואים בבניה מקצועית. אם תבדוק בחנות הספרים של אמזון ברשת, www.amazon.com ותחפש Router או woodworking תמצא המון ספרים מעולים בנושא - אחד הטובים בינהם נקרא Router Magic. גיל.

תודה על התיקונים , אבל ...... בתרגום מלועזית לשפתנו אשתמש במילים מובנות ומוכרות. הכוונה היא להציג את הכלי ,ולא איך כותבים אותה נכון בעברית. לכתוב "ראוטר" ? אך אחד לא יבין מה זה....גם לא כרסם נגרים....

pink mushroom

New member
האם הרוטר הזה - של "וולף" נחשב לטוב כי במחיר זה נראה מציאה של ממש אבל כמו שאנחנו יודעים - מה שעולה בזול, משלמים עליו ביוקר ...

לא תמיד... אישית לא ניסיתי אותו עדיין. יש לי כלי חשמלי אחר של וולף ,חיקוי שלהם לדרמל,והוא עונה על דרישותי . יש בשרשור תגובה על כך שהכלי עובד לשביעות רצון. ועוד משהוא,לרוב אומרים שהאריזה והמראה נועדו למשוך את העין.... הכלי הזה מגיע עם אביזרים שלא רואים אצל מותגים. אם הכוונה היתה למכור משהוא באמת זול,לא היו מצרפים אותם. צריך להתרגל לכך שזה זול בגלל שזה מיוצר במקום שהוצאות היצור נמוכות,ולא משום סיבה אחרת.

מבחן הפעלה../images/Emo59.gif הערב יצא לי לעבוד עם הרוטר .כולל הסכינים המצורפים לערכה. לעומת הרוטר הקודם שלי תוצרת בוש,שהיה רק 400W .הרוטר התגלה כ"חיה רעה" ההספק שלו 1050W והוא כירסם את העץ בקלות יתרה. זה הזכיר לי מהעבר המטורי שלי ,איך בשלב מסוים עברתי מפורד פייסטה, לאלפה רומיאו.....

dusa

New member
חובב האם תוכל לצרף תמונת דוגמה למה בדיוק עושים עם הרוטר? והאם ידוע לך מתי בשבוע הבא המבצע שוב?

עם רוטר עושים...... הרוטר משמש בעיקר לחריטת צורות בקנטים. אם תסתכלי בעיקר על רהוט ישן,תוכלי לראות שלקנטים יש צורה שחרוטה בעץ. הצורה מתקבלת מסכין צורתית שמרכיבים על הרוטר. יש עוד שימושים,אני אשתדל לעלות בקרוב מאמר יותר מפורט עם תמונות. לגבי המבצע, תעקבי בעיתונים,או באתר של הום סנטר.

ronnymp

New member
בדיוק רציתי גם לספר שהגיע ... ../images/Emo39.gif נכנסתי לעדכן - ואני רואה שפיספסתי קצת ../images/Emo20.gif אז אתמול הייתי בחיפה - ובדרך חזרה נכנסתי להום-סנטר עכו - שם הזמנתי חיפשתי משהו אחר בכלל - ובאותה ההזדמנות שאלתי על הרוטר ואמרו לי שאכן - הגיע - ונתנו לי את המזוודה המרשימה גם טענו שהתקשרו אלי ולא עניתי ( וה- ../images/Emo56.gif תמיד עלי ... ) וכששאלתי ממתי זה פה , מתי התקשרו - אז ענו שזה הגיע אתמול .... וכן - דרשתי אטת הזיכוי של 30 השקלים עשו פרצוף - אבל נענו ללא ברירה ../images/Emo45.gif בינתיים הוא עוד בבגז' ..... אז דיווחים על ביצועיו - בהמשך .... ומעניין לעניין - באותו עניין ....... זוכרים שמישהו הביא פה קישור לאיזשהו ספר שעוסק בנגרות ../images/Emo35.gif ספר של הוצאת כתר - שיצא לפני כ- 15 שנה .... ../images/Emo35.gif אז אחרי המון המון כיתותי רגליים וטלפונים בחיפושים אחריו - שלא עלו יפה כתבתי מייל ל- "חנות הספרים של איתמר" ../images/Emo63.gif שהוא מומחה לאיתורי ספרים ישנים - ובעל תוכנית רדיו בימי שישי בתחום זה ומשם הובטחה לי תשובה - אם ולכשיימצא הספר המבוקש הזה . אם מישהו מצא אותו במקרה - או יודע על קיומו של ספר אחר ללימודי נגרות אשמח ( ואני יודע פה על עוד כמה שישמחו ) לקבל מידע על כך רוני

ומה רוטר יודע לעשות.... מעלה דף המציג את מה שהכלי הזה יודע לעשות עם סכינים צורתיים שונים.

barnea e

New member
הוראות הרכבה? קניתי גם כן את הרוטר הנ"ל. באופן מפתיע הוא מגיע ללא הוראות הרכבה, מישהו יכול לפרט כיצד להרכיב את האבזרים? תודה

הרכבה לפני הכל חשוב שתכיר את הכלי ודרך פעולתו, והכי חשוב - בטיחות. במזוודה יש שתי ידיות שחורות שאותם מבריגים בצידי הכלי. להתקנת סכין,מכניסים את הסכין לראש ,לוחצים על הכפתור השחור שבראש באופן קבוע ,ומסובבים את הציר עד שזה ננעל ,ואי אפשר לסובב.מהדקים את האום שעל הראש עם המפתח שמצורף למזוודה.משחררים את הכפתור השחור. זהוא. להפעלה יש ללחוץ רצוף על כפתור ההפעלה עם בוהן יד ימין. שאר האביזרים משמשים להפעלת הרוטר בכל מיני סוגי עבודות ,כמו מחוגה למשל... ממליץ לך ,אם אין לך ניסיון עם הכלי ,לגשת לנגר או למשהוא שיודע. שיסביר לך.

שמש א

New member
מעולה ../images/Emo70.gif קראתי הרגע את השרשור לבעלי והוא מבסוט. חובב, אתה בטוח שיהיה מבצע בשבוע הקרוב, כי אצלנו בבית כבר יש מסיבה...

למעלה