רוטס HR

רוטס HR../images/Emo4.gif

שאלה למבינים בעניין תוספיי המזון, אני לוקחת כל לילה לפני השינה רוטס HR כדי להחזיר את שיערי המלא שהתדלדל בעקבות הירידה במשקל. קודם כל הכדור גדול וקשה לבליעה, הרבה פעמים הוא יוצא החוצה ואין לכך שום תועלת, אם יש עיצה בנושא אשמח. והשאלה הכייי מטרידה, האם הוא גורם לעלייה במשקל כי מאז שאני נוטלת אותו עליתי 2 ק"ג בפחות מחודש ואני בלחץ. תודה רבה

ד קובי

New member
רוטס HR

רוטס HR: טבליות ברזל ואבץ טבליות רוטס HR לא שונות במהותן מכל מולטי ויטמין אחר והן לא נדרשות למי שתזונתו מאוזנת. היצרנים מבטיחים שביכולת הוויטמינים והמינרלים שבטבליות לעצור את נשירת השיער ולזרז את צמיחתו. אבל אין כל הוכחה מדעית לכך שקיים כיסוי להבטחות: למעשה, סביר להניח שהטבליות לא ישפיעו בצורה כלשהי על נשירת שיער. ניסית אוליי להתעניין לגביי המסרק היירמקס?

תודה רבה קובי../images/Emo140.gif

אגב הכדורים דווקא עוזרים לי ואני רואה הפחתה משמעותית בנשירה ואף שיער חדש מתחיל לגדול. אני סובלת מנשירה כתוצאה מהחוסרים של ברזל כך שהכדור מתאים לי. הבעיה היא שזה נראה לי משמין וקשה לבליעה.

קשה לי להאמין שהכדור עצמו משמין

אבל יתכן שהוא גורם לאגירת נוזלים או לפתיחת התאבון... אני לא מכירה את כדורי רוטס HR, איך הם נראים ומה הם מכילים, אבל האם אפשר לרסק אותם? אם כן, פשוט תחתכי את כדור לכמה חלקים, תמעכי אותו, תערבבי עם מעט יוגורט ותאכלי. ולקובי - ללא קשר לניתוח, יש אנשים שגם עם תזונה נכונה עלולים לפתח מחסור כבד בברזל וויטמינים וישנם אחרים שלא משנה איזה ג'אנק הם מכניסים לגוף תמיד יהיו להם כל הויטמנים הנדרשים. לא הכל קשור לתזונה אלא, גם ליכולת הספיגה של הגוף. אדם שיש לו יכולת ספיגה גרועה והגוף הסתדר איכשהו כשהוא אכל כמויות מזון גדולות יפתח בקלות מחסור אחרי ניתוח, גם במצב של תזונה נכונה.

רוייקו

New member
אפשר לרסק את הכדור, לחתוך לכמה

חתיכות ולבלוע. יש לכדור ציפוי מסיס במיים. לא ליטול עם מוצרי חלב בגלל תכולת הברזל והאבץ שלא הולכים עם חלב. עדיף לאכול משהו מעט חומצי קודם לכן, כמו ירקות או פירות או משהו שמכיל לימון (חומצה אסקורבית). זו הבעיה של הכדורים האלה: הם אמנם יעילים מאוד אבל בגלל גודלם והציפוי שלהם קשה ליטול אותם. לגבי תאבון, כניראה שיש השפעה על תאבון אבל זה התכונה של ויטמינים. אפשר ליטול את מרבית הויטמינים שיש בקומפלקס הזה של ROOTS HR אבל צריך להתעסק עם ערימה של 20 סוגי ויטמינים ומינרלים לעומת כדור אחד שמכיל הכל לבריאות השיער. הייתי מעדיף להתמודד עם החסרון של הכדור על ידי ריסוקו.

למעלה