רוטווילר מעורב

מרב.

New member
אצלינו-

כלי האאוכל שלה מלא תמיד באוכל- היא באה ואוכלת מתי שהיא רוצה. לדעתי זו השיטה הכי נכונה לתת לה להחליט מתי וכמה לאכול.

push

New member
אז ככה

מומלץ לתת לכלב בשעות קבועות את האוכל מפני שככה אפשר לנהל סדר יום נוח של אכילה והוצאתו מהבית למען הצרכים. מה גם שמזון שנשאר כל הזמן בצלחת עובר תהליך של התחמצנות שהופך אותו למזון שיכול להיות מסוכן לבריאות הכלב. מומלץ לתת אחרי טיול הבוקר,כי כמו שבני אדם לא עושים פעילות ספורטיבית על בטן מלאה כך גם כלבים לא.

lilithmm

New member
היא כנראה קצת בהלם

שמעתי על כלבה שנתקעה במלכודת של תאילנדים, בבית דגן אמרו שכנראה תקעו לה סכין בעין. היא היתה מבצב איום. מישהי שכותבת פה בפורום הצילה אותה ואימצה אותה. הכלבה הזו לא נבחה במשך חודשים! עד שיום אחד זה בא. כנראה שהכלבה שהבאת קצת המומה מהמעבר, אני מקווה שיעבור לה בהקדם.

wind1

New member
לא נבחה גם אצל הקודמת

התקשרתי לבעלים, מסתבר שגם אצלה לא נבחה. אולי עברה משהו בצעירותה אולי היכו אותה כשהיתה נובחת מי יודע מה כלב נושא עימו מעברו

lilithmm

New member
לא בטוח

הכלב שלי נובח רק כשמישהו זר מתקרב לבית... נשמע שהיא כלבה שקטה ורגועה...

kkarinn

New member
אולי פשוט חינכו אותה ככה...

אם כשהיא הייתה, כל פעם כשהיא הייתה נובחת כשמישהו דופק בדלת, אמרו לה שאסור, היא בעצם חונכה לא לנבוח כשדזופקים. יש לזה יתרונות לדעתי, אבל גם חסרונות. היתרון ברור - יש שקט ולא כל אדם שעובר בחדר מדרגות הכלבה מתחילה לנבוח, מצד שני, הנביחות (במיוחד של כלב גדול) יכולות להרתיע פורצים למיניהם.

madow

New member
תגידי תודה שהיא לא נובחת!!

הכלב שלי לעומת זאת לא מפסיק לנבוח!! הוא גור בן שבעה חודשים אוטוטו, והוא פשוט אוהב לנבוח על כל דבר שזז, מרעיש או מצייץ לכיוון שלו!! עד כדי כך שקיבלתי תלונות מהשכנים שלנו שהוא לא מפסיק לנבוח...חחחח חצופים!!

Michalz70

New member
לרוטוילרים גנים נפלאים-רכים ואוהבים

אני מכירה כל כך הרבה רוטוילרים מקסימים שהם כמו כבשים באופי... טובים ורכים ואוהבים. תכירו את הכלבה המסוימת ואל תשפטו לפי סטריאוטיפים גזעניים והכללות. הכל אינדיבידואלי ותלוי באופן שבו הכלב גודל וחנך. תהנו מהכלבה!

wind1

New member
היא באמת מקסימה

שקטה ומחייכת אבל איזה לחץ, כל מי שבא לפה יורד עלי איך לוקחים כזאת כלבה רוטוויילרית ענקית לבית עם ילדים קטנים תחזירי אותה תחזירי אותה תחזירי אותה מטמטמים אותי

ohari

New member
דעות קדומות

לצערי הרוטווילר קיבל שם רע ללא שום הצדקה, ובעזרתם של אנשים רעים שניצלו את הכוח הפוטנציאלי שטמון בגזע הזה. כל כלב יכול להפוך לאלים ואגרסיבי כאשר מחנכים אותו להיות כזה, ע"י מכות והחזקה בתת תנאים. אז כך קרה שכל מיני אנשים טיפשים לוקחים רוטווילר והופכים אותו לפקעת עצבים ולא שומרים אותו קשור, ואז קורים אסונות וזה מגיע לעיתון. גם הטלויזיה לא ממש עוזרת לתדמית, בהרבה סרטים רוטווילרים מוצגים ככלבים אגרסיבים ומסוכנים. פעם זה היה עם רועה גרמני, אח"כ היתה היסטריה עם דוברמנים, עכשיו זה רוטווילרים אמסטפים ופיטבולים. העובדה היא שרוטווילר שגדל בבית חם ואוהב הוא כלב בעל נפש עדינה שאוהב מאוד ילדים ולא יכול לפגוע בזבוב. אצל נקבות מסוג רוטווילר יש יחס אימהי ממש לילדים, ראיתי רוטווילריות שהן ממש כמו סבתא פולניה ביחס שלהן לילדים. אני מציע לך לא להקשיב לאנשים שלא מבינים עניין. ראית סימנים לאגרסיה אצל הכלבה? אני מבטיח לך שגם לא תראי.

wind1

New member
שום סימני אגרסיה

SO FAR לא התעמתה עם זבוב אבל גם לא נוצרה סיטואציה תודה על המידע והסבלנות

lilithmm

New member
כל כלב עשוי לתקוף

תשתדלי לשמור עליה בתקופה הראשונה. אותי למשל עד היום נשכו האסקי, פינצ'רים, טריירים, וכנעני.

lilithmm

New member
יש לי הצעה

אם את כ"כ חוששת, אני מציעה לך לערוך הסכם אימוץ עם המשפחה המוסרת, בדיוק כפי שקונים רכב אסור להסתיר מידע. להלן נוסח מוצע: אנו משפח'...... מאשרים כי הכלבה ----- היתה בת בית אצלנו מתאריך משוער ---- עד לתאריך-----. אנו מאשרים כי בכל משך תקופת אחזקת הכלבה ----- בביתנו היא לעולם לא נשכה אדם. היסטוריה רפואית------- ידוע לנו כי כל נזק שיגרם בשל הסתרת מידע כגון נשיכות, תקיפות ובעיות רפואיות כרוניות שלא דווחו יזקף ל.... על החתום.... ---------------------- לדעתי אם הכלבה בסדר לא תהיה להם בעיה לחתום.

wind1

New member
הבאתי אותה מקרובת משפחה

אז אני יודעת שבשנה וחצי האחרונה לא היה שום ארוע לפני זה אמרו לי שעברה התעללות לכן למשל אינה נובחת

lilithmm

New member
מה זה התעללות?

בזמן האחרון כל כלב שקיבל פעם "בעיטה באחוריים" "עבר התעללות". למה הם קוראים התעללות? לדעתי אין לזה שום קשר לנביחות. אם שנה וחצי לא היה כלום את יכולה להיות רגועה לדעתי.

wind1

New member
תודה על העידוד לכולם

לגבי ההתעללות אין לי מושג לא נכנסתי לפרטים עדיין בכל מקרה בן 1 שלי מאושר והבן השני שלי לא ממש , קצת גדולה מדי לטעמו עברו כמעט יומיים ימים יגידו

lior218

New member
יש לידידה שלי רוט' + לברדור והוא מק

מקסים. כמו שכבר אמרו, הרוב תלוי בחינוך. הכלב שלה בן 5, והוא חמוד ורגוע סה"כ. אני יכול לשאול אותה יותר לגבי האופי שלו אם יהיה צורך.

למעלה