רוטב "תמרין" האם מישהו יודע מה זה, איפה אפשר להשיג ו/או מה יכול להחליף את זה ? תודה מראש
S s u n1 New member 13/9/04 #1 רוטב "תמרין" האם מישהו יודע מה זה, איפה אפשר להשיג ו/או מה יכול להחליף את זה ? תודה מראש
פ פיטפוט שמיטפוט New member 13/9/04 #3 זה תמרינד, לא? אם כן, אז... ../images/Emo26.gif רוטב כהה, סמיך, חמוץ שלא משמש כרוטב, אלא תבלין. ניתן להשיג בחנויות תבלינים, אפילו בפשוטות שבהן. בסופרים לא יצא לי לראות.
זה תמרינד, לא? אם כן, אז... ../images/Emo26.gif רוטב כהה, סמיך, חמוץ שלא משמש כרוטב, אלא תבלין. ניתן להשיג בחנויות תבלינים, אפילו בפשוטות שבהן. בסופרים לא יצא לי לראות.
S s u n1 New member 13/9/04 #4 רוטב תמרים במתכון מופיע כרוטב "תמרין" (רוטב תמרים), כחלק מרוטב לעוף ממולא, המורכב מ : תרכיז רימונים, רוטב תמרין, סויה,שום מלח ופלפל. האם תמרינד הוא רוטב תמרים ? ונראה לך מתאים למתכון ?
רוטב תמרים במתכון מופיע כרוטב "תמרין" (רוטב תמרים), כחלק מרוטב לעוף ממולא, המורכב מ : תרכיז רימונים, רוטב תמרין, סויה,שום מלח ופלפל. האם תמרינד הוא רוטב תמרים ? ונראה לך מתאים למתכון ?
פ פיטפוט שמיטפוט New member 13/9/04 #5 לא יודעת. אולי יש גם רוטב תמרין והוא שונה מהתמרהינד. פשוט תלכי ותשאלי בחנות תבלינים. בהצלחה.
D dorgad New member 13/9/04 #6 תמרהינדי פרי חמוץ שצומח על עץ תמרהינדי. משמש כתבלין,ויש גם מחית תמרהינדי שאפשר להשיג בחנויות תבלינים וגם מיץ תמרהינדי. דור
תמרהינדי פרי חמוץ שצומח על עץ תמרהינדי. משמש כתבלין,ויש גם מחית תמרהינדי שאפשר להשיג בחנויות תבלינים וגם מיץ תמרהינדי. דור
ע עדי26 New member 14/9/04 #7 מבדיקה שעשיתי בכנרת (ספקי התמרים שלנו) התברר שהכוונה היתה לסילאן, דבש תמרים. זה מתכון מלאשה, לא?
S s u n1 New member 14/9/04 #8 הצלה המתכון אכן מלאשה. האם את בטוחה בתשובה, אפשר להשתמש בסילאן? זה קריטי אני עושה את זה לחמותי ולגיסים ולגיסות שלי בחג. תודה מראש
הצלה המתכון אכן מלאשה. האם את בטוחה בתשובה, אפשר להשתמש בסילאן? זה קריטי אני עושה את זה לחמותי ולגיסים ולגיסות שלי בחג. תודה מראש
ה השינקינאי New member 14/9/04 #11 אם זה מתכון של ארגנטינאי- אז תמרים ואם לאו, נשמע לי מוכר משהו כמו "רוטב תמרי", רוטב סיני שאיני מכיר את מרכיביו אבל נראה כמו רוטב סויה.
אם זה מתכון של ארגנטינאי- אז תמרים ואם לאו, נשמע לי מוכר משהו כמו "רוטב תמרי", רוטב סיני שאיני מכיר את מרכיביו אבל נראה כמו רוטב סויה.