רוטב קארי לעוף של אסם

רוטב קארי לעוף של אסם

קיבלתי די מזמן לטעימה את רוטב הקארי לעוף של אסם וחיכיתי להזדמנות המתאימה כדי לנסות. הערב, החלטתי להכין כרעי עוף שחיכו יפה במקרר עם הרוטב. השארתי את העוף ברוטב (שהוא מאוד סמיך) לחצי שעה. בינתיים טיגנתי הרבה בצל, הוספתי ראש שום (השום היה מקולף, אבל לא פרוס), הכנתי את העוף וטיגנתי מעל הבצל עד שהלבין. הוספתי את שארית הרוטב + כוס מים והעברתי לאש קטנה לכשעה וחצי (אולי קצת יותר). את העוף הגשתי (לעצמי
) על פתיתים (כי זה מה שנשאר מארוחת הערב של הבנים), אבל אני מניחה שזה יהיה מוצלח יותר עם אורז. העוף יצא מעולה וטעם הקארי לא נורא מודגש (וזה מצויין). בקיצור - מומלץ

פברואר2

New member
מ../images/Emo207.gifת שאלה

הייתה לי חברת ילדות שאמא שלה (אני חושבת מארוקאית...סליחה שעד היום ענייני העדות לא ברור לי באופן מוחלט) הייתה מכינה לנו קציצות מבושלות עם מרק אדום שהרבה אורז היה שם זה לא היה ממש מרק,פולניה שכמוני תקרא לזה הרבה הרבה רוטב אדום...וזה היה ,נדמה לי, מתוק נורא מתגעגעת לטעם (וגם לריח הבישולים שם
) מישהו יודע משהו ?

noa555555

New member
יש פה אתר נחמד מאוד

לבישולים מרוקאים טובים, והרבה קציצות. כנראה שמה שקיבלת זה תבשיל קציצות שהוגש על אורז לבן, נסי פה למשל, ודפדפי באתר כולו, או לפי מילת החיפוש קציצות (החיפוש שם נמצא משמאל למטה, אתר מקסים בעיני).פה למשל זה קציצות מתוקות כאלה, נסי לראות אם זה מזכיר לך משהו.

פברואר2

New member
וואו איזה אתר

לא נראה לי שזה היה זה אבל בעקבותיו עולה בדעתי שאולי היה שם סילאן (רק עכשיו התחלתי להשתמש בזה וזה קצת מזכיר) ואולי גם תבלינים שאני פשוט לא מכירה אני יתחיל עם סילאן ואח"כ אנדוד בין התבלינים ואולי..אולי זה הטעם של זכרון ילדות וכנראה טעם כזה אין להשיג....

noa555555

New member
אני מציעה לך לשאול מישהי אותנטית

ובינתיים לנסות לשחק עם זה. אם יש משהו שאפשר לשחק איתו זה קציצות. תעשי קציצות מתקתקות כאלה, בשלי אתן ברוטב אדום, שלבי תבלינים מרוקאיים ככתוב באתר, והגישי על אורז לבן
עם הסילאן והתבלינים הייתי מתחילה במקביל, ולא אחד אחרי השני. הם לא נוגדים. בהצלחה רבה.

למעלה