רוטב לקציצות דגים

רוטב לקציצות דגים

לילה טוב
מצאתי ברשת מתכון לקציצות דגים ברוטב (לצערי לא יכולה להביא אותו פה כרגע כי אני מהסמארטפון ולא יודעת איך לצרף קישור, זה של השף אבי ביטון, נראה לי שמאתר נענע).
השאלה שלי: ברוטב צריך להוסיף אריסה מרוקאית. מאחר ואין לי בבית אריסה, ואני לא מעוניינת לקנות רק בשביל מתכון אחד, האם יש תחליף? יש לי סלט טורקי קנוי (כזה של צבר ואחלה וכו׳). האם זה תחליף טוב? או שזה יכול לשמש כבסיס להכנת אריסה?
או שיש מתכון קל ומהיר להכנת כמות מזערית של אריסה?
תודה, וסליחה אם ההודעה משובשת קלות (אני מקלידה מהטלפון הנייד ולא מהמחשב)
 

shira1960

Active member
קצת קשה להמליץ על תחליף בלי לראות מתכון ובכל זאת:

אריסה זה תערובת של פלפלים יבשים (הרבה חריפים וקצת מתוקים או הפוך, תלוי אם זה אריסה מתוקה או חריפה) שטוחנים עם שמן ועוד תבלינים (שום וכמון אאלט, אולי עוד כמה). לא נראה לי שייך סלט טורקי. יש לך סחוג? אם לא, אז פפריקה חריפה פלוס קצת שמן, ותבלינים אחרים לפי הטעם
 
תודה שירה, הטורקי אכן נשמע לא קשור

ועכשיו אני יודעת מה זה אריסה , אאלתר.
 
למעלה