רוטב לצלי.

tamarind1

New member
רוטב לצלי.

אני מכין צלי מבשר מספר 8, כי אבא שלי התבלבל ולא הביא 5. לא צריך להיות הבדל גדול, נכון? בדרך כלל אני שם עליו שמן זית עם פלפל ושום. הציעו לי להשתמש בדבש. איך אני עושה את זה? עם השמן זית? במקום השמן זית? זה בכלל עובד? תודה, דני.
 

tamarind1

New member
ועוד שאלה...

אני רוצה לאפות איתו גם קצת ירקות - בטטות, גזר, תפוחי אדמה... אם אני אשים אותם בתנור איתו, ברור לי שהם ישרפו קליל. כמה זמן לפני שאני מוציא אותו כדאי להוסיף אותם? (בשלב זה התנור בערך על 170 מעלות). דני.
 

tamarind1

New member
אם שאלתי בפורום הלא נכון...

אם שאלתי בפורום הלא נכון, אז רק תגידו לי איפה אני אמצא תשובה... אני פשוט רוצה להתחיל.
 

r66

New member
הי דני

אתה במקום הנכון ולא בזמן הנכון. כרגע בדיוק אין מי שיתן לך תשובה. חכה עוד קצת או שתחפש במנוע משמאל, היו כאן הרבה שאלות על צלי.
 

shelycat

New member
.............

אין לי ממש שמץ איזה חלק הוא נתח מספר שמונה לעומת נתח מספר חמש. אבל בדיוק אתמול הכנתי צלי בדבש וחרדל, במקום למשוך אותו בשמן, משכתי אותו בתערובת של 3 כפות דבש+שלוש כפות חרדל דיז'ון ונעצתי בבשר כמה שיני שום וכמובן טחנתי קצת פלפל שחור טרי על הבשר ונתתי לזה לישרות יחד כמה שעות לספיגת הטעמים ורק אז המשכתי אל "אטימת הבשר" בטיגון בשמן זית ובישולו.
 

tamarind1

New member
תודה.

זה פחות או יותר עונה לי על השאלה, רק שהוא כבר בתנור. לגבי הנתח - מספר 8 שמנוני יותר וקצת נפתח תוך כדי הבישול. (עכשיו אני יודע). נשמע טוב. כנראה בפעם הבאה...
 

silvey

New member
נתח מספר 8=שריר הזרוע, מוכרים אותו

בימים אלה באחת מרשתות השיווק ב-12.90 ש"ח לק"ג (של לחוביץ'). יצא לי להשתמש בו בחמין ואהבו את הטעם. אני שמה אותו גם במרק עוף :) כשהוא פרוס אבל יש לבשל אותו לבד לפני שמכניסים את שאר המצרכים כדי להגיע לנקודת הסיום ביחד.
 
למעלה