רוטב אלפרדו (פרווה)

רוטב אלפרדו (פרווה) ../images/Emo201.gif

היי פורום מתוכנים היקר, אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי וכמה שיותר מהר
אולצתי להכין ספגטי ברוטב אלפרדו (רוטב שמנת ופטריות) לבן זוגי היקר (מבקש הבקשה). המתכון חייב להיות פרווה.... מה עושים? יש למישהו מתכון מפורט לתת לי? משהו שגם יצא טעים וגם יתאים לחובבנית מינוס במטבח. אנא מכם צרפו מתכונים מפורטים, אין לי שמן של מוסך אפילו לא כיצד מכינים ספגטי ובכלל איזה ספגטי לקנות. הארוחה מחר! , מדגישה - רוטב פרווה ולא חלבי
מודה מראש ומקרב
על עזרתכם האדיבה.

הרברונן

New member
פסטה ברוטב אלפרדו פרווה

לפסטה: הכי מומלץ לקנות פטוצ'יני, ואם לא אז ספגטי לבשל בהרבה מי מלח רותחים, ממש כמו שכתוב בהוראות היצרן לסנן ולהעביר לרוטב, או לשטוף במים, לשמן מעט טת הפסטה ואז להעביר לקערה ולצקת מעל את הרוטב לרוטב: מטגנים קלות בצל קצוץ דק ושום כתוש בשמן זית מוסיפים סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות מוסיפים כפית קמח, מעט מלח, מעט פלפל שחור גרוסטרי ואפשר מעט טימין או מיורן או פטרוזיליה יבשהומקפיצים כמה דקות תוך כדי גירוד מתמיד של התחתית מוסיפים 1 קצפת ריץ', לא מוקצפת, ומביאים לסף רתיחה מכבים מעל הכל זורים גבינת פרמז'ן או גבנ"צ מגוררת בנדיבות כל טוב, רונן

חנהפ

Active member
אבל אבל אבל

קצפת ריץ' מתקתקה, וגם לא כל כך אוהבת שמרתיחים אותה, היא מקבלת מרקם גושישי ממליצה על ריץ' תחליף חלב שמתאים לבישול ואינו מכיל סוכר.

אני מקווה שאמצא

את ריץ תחליף לחלב... משום מה אף פעם לא ידעתי שזה קיים
נו ככה זה שמבלים את כל היום בפיתוח תוכנות במחשב במקום בפיתוח מתכונים במטבח.... תודה על ההמלצה !

../images/Emo101.gif מזה בדיוק סף רתיחה??

היי חבובי, שלחת אותי עם מתכון, זה טוב ויפה אבל... מזה בדיוק סף רתיחה?? אני הרי לא רוצה להרוס את השמנת אז תוכל להסביר לי מזה בדיוק אומר ואיך מביאים את השמנת לסף רתיחה??? אתה מדבר פה עם מישהי שנכנסת למטבח רק כשהיא רוצה כוס שתיה או לחמם במקרו אוכל מוכן....

לצערי הרב :(

לא מצאתי ריצ תחליף חלב.... מצאתי שמנת מתוקה של השף הלבן במתיקות מעודנת.... יהיה בסדר? אולי נוסיף עוד שום או מלח זה יסדר את המתיקות? כזה קניתי---> http://www.chef-lavan.co.il/Items.asp צד ימין למטה בסוף יש את הקפצת הצמחית של השף הלבן

חנהפ

Active member
לא מכירה את המוצר,אבל

אשמח להתעדכן איך הוא משתלב ברוטב פיקנטי

גבינת פרמז'ן ?!

אמרנו פרווה לא? חח
נוותר על הגבינה... וווואוו תודה מותק ממש הצלת אותי ... עכשיו שאלה- יצא לך להכין פעם את הרוטב הזה בגרסה הפרווה? יוצא טעים, שווה את העבודה ?

passioneta

New member
נראה לי רעיון רע מאוד

ברגע שמשתמשים בתחליפים זה לא יכול להיות טעים, בפרט שאי אפשר להשתבש בפרמזן. אני ממליצה לבשל משהו שהוא פרווה מראש, כמו פסטה ברוטב שמן זית, שום ופטריות. או לחילופין אם רוצים משהו קרמי אז ללכת על רוטב בכוון אסיאתי על בסיס חלב קוקוס. את הפינוק של רוטב אלפרדו אמיתי כדאי לדחות לארוחה חלבית.

אבל זאת לא אני

זה הוא. זה בן הזוג (העקשן, והמטיל בקשות בדקה ה-90), שהחליט שהוא רוצה ספגטי אלפרדו כתוספת לארוחת שישי הבשרית. אין שום קשר בין הארוחה לבין הספגטי אבל ככה הוא ביקש ואני בת זוג טובה ואין לי ברירה (דגלדג^%)*&KD ) אלא להכין לו את מבוקשו. אני מקווה שיצא טעים....

../images/Emo67.gif שאלה לגבי הכמות

ל- 6 מנות בערך, שמנת אחת תספיק? וחבילה שלמה של ספגטי תספיק? או שצריך עוד או בכלל צריך פחות....?

חבילה של ספגטי

הספיקה אצלי לשלושה אנשים. אולי כדאי להכין חבילה וחצי או חבילה ושלושתרבעי של ספגטי. רוטב- אולי שתי קופסאות שמנת (יש גם צמחית אם אינני טועה) או קופסה וחצי.

טוב נדפק לי כל הרוטב!!!!!

קופסה אחת של שמנת על חבילת ספגטי שלמה... יוצא יבש.... מה עושים כבר ערבבתי הכל.... להוסיף מים להוסיף סתם ככה למעלה עוד שמנת מה עושים????

לא יודעת...

אני לא רוצה לחשוב על לנסות אפילו שמנת צמחית.. לא יודעת איך לעזור בזה צר לי

taliF454

New member
חלב\שמנת קוקוס+בצל מטוגן+פטריות=

צירוף מעולה! מקסימום תקראי לזה "אלפרדו אסיאתי"...

למעלה