רוטב אלפרדו (פרווה)

איפה אני אמצא חלב קוקוס עכשיו?!

אין לי רשת שיווק קרובה לביתי... במכולת השכונתית מצאתי רק קצפת במתיקות מעונדנת של השף הלבן....
העניין כבר נקנה.. עכשיו אלה הם המצרכים ואיתם צריך להסתדר.... רק איך מתסדרים איתם אין לי שמן של מוסך ? להוסיף יותר מלח, יותר שום? כדי שלא יצא מתוק.... ומה לגבי הכמויות? 6 סועדים, חבילת פסה אחת תספיק לשמנת אחת ?

|הצילו| כמה בצל ובאיזה גודל??

6 סועדים... כמה בצל לקצוץ? 1 קטן 1 גדול 2 קטנים.... ואי אני על הפנים בקטע הזה ......

המרחפת

New member
6 סועדים

בצל אחד בינוני קופסה אחת של שימורי פטריות (2 אם רוצים הרבה פטריות). חבילה אחת (חצי קילו) של פסטה. חבילה אחת צריך לבשל ב-5 ליטר מים רותחים, מומלחים ב-5 כפות מלח. זמן בישול- לפי הוראות היצרן, אבל לטעום לפני שמסננים- אולי צריך עוד דקה או שתיים?

לגבי הפטריות ../images/Emo187.gif

יש לי רק פטריות שומפיניון חתוכות מקופסא ולא טריות
להוסיף יותר מלח או יותר משהו אחר כדי שהם יקבלו טעם יותר טעים או שזה לא נורא?

../images/Emo215.gif הצילו זה יוצא מתוק

ויש לזה ריח כמו של עוגה...... מה עושים??? הכפלתי את השום הוספתי פלפל שחור ומלח..... יש לזה ריח כמו של עוגה, אני מקווה שהספגטי ישפר את זה

הרברונן

New member
עם הפסטה יהיה מאוזן יותר

זו מנה שאני מכין הרבה פעמים והשורה התחתונה שלה אינה מתוקה שבת שלום וכל טוב, רונן

יצא שאין מספיק רוטב

יצא שאין מספיק רוטב לחבילת ספטגי שלמה.... מה עושים? להוסיף קצת מים ?? הרי חלב אי אפשר להוסיף...

../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif זה מוכן !!!!

תשמעו פורום מתכונים, זה מוכן. וזה יצא מגעיל מאוד. יש לי חשק להקיא. זה לא טעים. טוב נקווה שאף אחד לא יהיה רעב בערב .... או שאולי "בטעות" אני יפיל את הסיר....
טוב, לפחות אני טובה בדברים אחרים אם לא במטבח..... תודה כמובן על העזרה של כולם ועל המתכון......

אבקת מרק ../images/Emo187.gif - כדאי?

תגידו לי, כדאי להוסיף לתוך כל הפשטה הזאת מעט אבקת מרק פטריות? אולי זה יעשיר את הטעם וימנע מהטעם הנוראי של השמנת מתוקה לבלוט..... להוסיף? או שיש הצעות אחרות? אחח... מה הפיל עלי אהוב לבי... מה לי למטבח בכלל?! אוף.

חנהפ

Active member
../images/Emo4.gif

אמרו לך שהשמנת המתוקה תקלקל את הרוטב. עירבבת כבר את ההרוטב עם הפסטה? אני מנסה לחשוב אולי להוסיף על הכל עוד רוטב פטריות שתכיני מאבקת מרק פטריות ותשפצרי בתוספת פלפל לבן ושום כתוש??

תתני לי מתכון בבקשה ../images/Emo10.gif

לקחת אבקת מרק פטריות (כמה?) להוסיף מים? שום ופלפל לבן ? כמה..... אוף איזה דיכאון... רציתי תחליף חלב של ריצ אבל לא היה

חנהפ

Active member
לשים בסיר מעט שמן ו2 כפות אבקת מרק

פטריות, להשחים קלות להוסיף כוס וחצי מים, שום כתוש פלפל לבן ומעט מלח ולהרתיח.

ולסיום- מה היה לנו כאן ../images/Emo88.gif

קודם כל תודה רבה לפורום מתכונים על העזרה
את הספגטי בסוף לא לקחתי לארוחה כי התביישתי מאוד, וזה אחרי שבהמלצתה של חנה הכנתי רוטב שיפצור ממרק פטריות (יצא נפלא). החבר טען שהספגטי מעולה (לא יודעת אם להאמין לו), ואכל צלחת שלמה ביום שבת. לסיום של עניין המלצתי- הספגטי ממש לא יצא מתוק, אך בארוחת בשר של שישי הטעם אכן מרגיש מתוק. לפיכך- ממליצה לא להכין ספגטי אלפרדו פרווה בארוחת בשר. שמנת מתוקה צמחית היא תחליף בסדר גמור לרוטב אלפרדו פרווה, אך באמת מומלץ ללכת על תחליף חלב של ריצ'. זהו זה, העיקר שפירגנו לי
על המאמץ. באמת התאמצתי
תודה , מקווה להמשיך לבקר פה ולא רק בשעות הצורך.

למעלה