רוח של חייל מת

רוח של חייל מת

בבסיס החדש שלי חיילים אומרים לי שיש בלילה רוח של חייל שהתאבד שמתחרפנת ועושה רעשים ונופלת דברים, הם משקרים אותי?? או שזה אשכרה אמיתי ? יש מצב שהם עובדים עלי בגלל שאני חדש בבסיס ובגלל שאני חובש כיפה ? או שבאמת ראו אותה כמו שאומרים חמש פעמים ? זה מסוקן לי ?

miyamoto

New member
לדעתי, ישנן שתי אפשרויות.

1. הם נהנים לצחוק על חשבונתך, הם עובדים עליך ומפחידים אותך. סביר להניח שהם צוחקים עליך ברגע זה. 2. הם סובלים מהלוצנציות קשות, מוטב לאשפז אותם בהקדם האפשרי. אני מהמר על האפשרות הראשונה. בכל אופן, אל-דאגה. גם אם נניח לרגע שרוחות קיימות, איזה אינטרס יש להן לעשות רעשים ולהפיל דברים? להרוג אנשים זה הרבה יותר דרסטי. וכן, זה מסוכן לך, אם תמשיך להאמין לכל שטות שאומרים לך אתה עלול למצוא את עצמך מרושש.

../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif אחי יש רוחות

בדוק!!! יש מלאן סרתים בטלוויזיה שצילמו בהם רוחות חב"לז!!!יעני לא סרתים של פחד וחרדות-סרתים עסלי-אוריגינל בבתים שחיות בתוחם רוחוות-יעני לא חיות למה רוח זה מישו שמת,יש בבתים רוחות-צילמו עים מצלמות מזה מיוחדות-כמו ציוד ללחימה לילה שיש בצבא רק עוד יותר מיוחדות!!!וזה לא חירתתות אחי-חבר שלי סרגיי היקלית לי קסתה מערוץ 18 אני חושב-מזה מענייין!!! אני אין לי ערוצים-אבל הקסטה חב"לז !!! סרגיי גם חושב שיש רוחות אבל לא בבסיס שלנו-סתם ניסו לחרתת אותי ביגלל שהיתי חדש עכשיב אני מיסתובב חופשי בבסיס בלילה!!!

למעלה