רוח רפאים בבית

mickey123

New member
רוח רפאים בבית

שלום שמי מיקי אני פעם ראשונה בפורום המענין הזה תמיד התענינתי במיסטיקה רוחניות ומסעות אסטרליים טיילתי בלילה למקומות נידחים במקומות שאנשים חיים אך תמיד ביקרתי כאשר אנשים ישנים. מאז ומתמיד יש לי דילמה האם יש רוח בבית שלי? השכן שלי נפטר לפני חצי שנה ומאז עלמתו עברה מקום מגורים. ובכן תמיד הרגשתי שמישהו נמצא אף על פי שאני חי לבד. אני לא סובל מפסיכוזות!!!! לאחרונה הצטרף אלי כלב רועה גרמני מתוק שמידי פעם בפעם בוהה בחלל הריק כאילו יש שם משהו ונובח באותה מידה שהוא נובח על אדם העומד ממולו! אני לא יודע מה לעשות זה קצת מבהיל. מה אתם אומרים????

I am a freak

New member
קודם כל להירגע

שנית, אתה מתעסק בנושא או רק מתעניין
ענה על השאלה ואני אחשוב על תגובה בהתאם לתשובתך. הפריק.

mickey123

New member
ידידי אני מאוד רוחני אך רק מתעניין

ראיתי שרשום שם למטה על סיאנס אז לכל המתלהבים ידידה שלי עשתה פעם סיאנס והרוח נכלאה בביתה החלונות נפתחו לבד המקרר והוילונות התחילו לעשלות באש וכמעט כל הבית נשרף עכשיו תענה לי בבקשה ואם יש צורך אפנה אליך בפרטי שלך

I am a freak

New member
אני רוצה להבהיר לעצמי נקודה

אתה רק מתעניין או גם מבצע
כיוון שאם כן- כנראה יש סיבה....
הפריק.

mickey123

New member
אני רק מתענין ולא מבצע

עכשיו האם אפשר לקבל את עזרתך המעטה? שוקרו

I am a freak

New member
קודם כל סליחה

אני מצטער אם אני משגע אותך ולא נותן תשובה במהירות. פשוט, אני רוצה לתת תשובה נכונה ולא סתם לשלוף אפשרות מהראש. כשעונים למישהו צריכים גם לנסות ולכוון את התשובה כמה שיותר למטרה ולא סתם לנסות לקלוע. בעיקרון, אין סיבה שהרוח תעבור לדירתך ולא תישאר איפה שהוא או תעבור לאן שהיא אמורה עבור [ע"ע העולם הבא]. אני חושב שאתה מדמיין. היה לך קשר עם האדם האמור
הפריק.

למעלה