רוח צפונית

• פותח הנושא jaky
  • פורסם בתאריך

הולנדי

New member
זיהוי של נפתלי בלאו מפורום צלילה

עפ"י מה שנראה בצילומים, מדובר בכריש מסוג Smooth Hammerhead (Sphyrna zygaena) או בעברית, פטישן תמים-חרטום.

Alex33

New member
יש לי חשש שאם הוא נשאר במקום...

ללא תנועה, כמה דקות ..אולי הייתה לו בעיה.בלי להיות מומחה, זה לא נראה לי טבעי לכריש..אני מקווה שאני טועה.

zina71955

New member
זה באמת נדיר לראות כריש די גדול

במרחק כזה מהחוף בים התיכון "נהנה על פני המים". במפרץ אילת, בים האדום ובים הקריבי הם מתקרבים עד לשוניות האלמוגים. יופי של תמונות לא שגרתיות.

גל קדר

New member
מדהים, סחתיין על המזל ויותר

על זה שהצלחת לצלם אותו. אני חמוש במצלמה כבר שנה ומצלם רק שקיעות. לא דולפינים ולא כרישים....

S K I P E R 2

New member
../images/Emo45.gifאכן חויה מדהימה ומיוחדת

והתמונות ברורות ומקצועיות. כל הכבוד לך.

פשוט לא להאמין, זה בדיוק מה שקוראים

"מזל של מתחילים" אני מסתובב מול חופינו עוד מימיה הראשונים של מרינה תל אביב ובדרך כלל רואה מדוזות, לעיתים נדירות דגים מעופפים, פעם בשכחתי דולפינים. והנה באה נילה, חדשה רק הגיעה וכבר קיבלה כריש פטיש. אני זוכר שכשעשיתי קורס גליות קיבלתי בסיומו תעודה בה הוכתרתי כ"חברו הטוב של פוסיידון", איפה חבר ואיפה עמאייט, כנראה התואר שייך לנילה. סחטיין !!

yoram 1004

New member
חברו הטוב של פוסידון

הזכרת לי נשכחות, ארנון, גם לי יש איפהשהו תעודה כזאת. אבל בשביל להשאר חבר טוב של פוסידון צריך גם להשקיע בו - ולכן בסוף כל הפלגה אני מוזג לו קצת וויסקי למים ולפעמים גם יין. לכן אנחנו חברים ולפעמים הוא מחזיר לי בצורת כוסית מים בפרצוף. נראה שאתה לא פינקת אותו במשך השנים. עכשיו תצטרך להקריבו לו איזה כבש או בתולה (מה שיותר קל לך למצוא). וכשתעזה זאת מסור לו ד"ש ממני.

Alex33

New member
נראה לי שכיום,לעת זיקנה, פוסידון...

מחלק מחסדיו גם לכאלה ..בלי התעודה. התרכך מעט המלך במשך השנים, אולי נמאס כבר לו ששופכים עליו "ויסקי" כשהוא רוצה להתפרע עם ה"בתולות", ה"כבש" כבר מזמן לא מספקת כתחליף..

גל קדר

New member
מנסה לשלוח לכם סריקה של התעודה

מקווה שיצליח, יש בעית וירוסים עם תוכנת עריכת התמונות

בת ים

New member
אנטי וירוס טוב-ומהר../images/Emo127.gif

אם בכל זאת יש בעיה, אתה יכול לשלוח למייל שלי ואני אעלה. בכל מקרה ממליצה להתקין נורטון מעודכן. מכת הוירוסים היום מצריכה תוכנה טובה..מחשב בלי נחשב למת.

מול ים

New member
הצלחתי - חברו של נפטון תודה אבל...

המחשב כבר פורמט פעמיים. כנראה שגיאת מפעיל שלי בסריקה. לומד לאט לאט לעבור מחלונות 2000 ל-XP

בת ים

New member
זה ענק../images/Emo6.gif

השאלה אם נפטון יודע שיש לו כל כך הרבה חברים?

למעלה