רוח עם shag fur

Druyanizem

New member
רוח עם shag fur

אני רוצה לעשות אנימציה של כדור פרווה שנחמד שעשיתי עם shag hair... לא משהו רציני... רק לראות איך האנימציה יוצאת... ניסיתי עם space warp של wind אבל זה לא הלך... ואני יודע... צריך לסמן אותו בטאב של ה dynamics וזה בכל זאת לא עובד... מישהו יודע מה אני אמור לעשות? נ.ב צירפתי את כדור הפרווה המעוות שעשיתי... אני מתכוון לעשות סרטון קצר מתישהו: "the invasion of the furballs from outer space" זהו ותודה

themeny

New member
היי, דווקא אפשר.......

לרנדר SHAG עם BRAZIL אבל זה עשוי להיות כבד, תלוי ב FUR שעשית... יצא לי לרנדר עם BRAZIL סצנה כבדה של SHAG ולמרות זאת זה רינדר די מהר. בפרמטרים של SHAG יש טאב שנקרא: SHADING,GEOMETRY,QUALITY סמן ב GEOMETRY את ה ENABLE. זהו בקשר לשאלה הראשונה זה לא בעיה. צור WIND תן לו מעט TURBULENCE בפרמטרים שלו(שחק עם זה). ב SHAG כנס ל DYNAMICS --> WIND --> SELECT תבחר את ה WIND. למעלה ב DYNAMICS, סמן ב DISPLAY את PRE CALCULATED. עכשיו מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על CALCULATE ואתה תראה את זה ב VIEWPORT. אבל כל פעם שאתה עושה שינוי כלשהו ב WIND או ב SHAG, גם בלי קשר ל DYNAMIC, אתה צריך ללחוץ על TOSS ו CALCULATE מחדש........ זהו

Druyanizem

New member
תודה תודה תודה!!!

אתה לא יודע מה עשית עכשיו... הפכת אותי לבן אדם מאושר.... עכשיו אני יוכל לעבוד על הסרט שאני רוצה לעשות: the invasion of the furballs from outer space. ולשמוע מאדם כמוך שאהבת את התמונה זו מחמאה גדולה! תודה שוב...

למעלה