רוח סתיו

magy

New member
לא ידעתי שסודית מ3י3ה.....

למה במילים גסות, למה???????????? סלימאן??????????? ככה לגלות לכולם........?????????? סתםםםםםםםםםםםםם
PPPPP

magy

New member
אני סתם מתרוצצת.......

תרגום לא נעים אין פה ילדים קטנים? שלא יראו..... זו בדיחה ישנה...... מתרוצצת = מתרוממת+מוצצת........

אנירמי

New member
אני מודה ב48 טיילו עלי כמה מנדבושקס

סודית שלום הנה התשובה: איזה מן טיפוס צבוע לא מופיע כבר שבוע איך אפשר כך לכזב והוא אומר שהוא אוהב כבר חלפו כמעט שבועיים מצלצלת פעמיים אף אחד אינו עונה היכן הוא מיסתתר זה הניבזה כבר חלפו כמעט חודשיים הדמעות זלגו כמיים איך אמר חכם גדול זה הזמן שירפא הכל ואומנם מצאה לה עלם חמודות מן בחור כזה מקסים גם יפה וגם עשיר לא חלפו כמה ימים מי מופיע כאן בעיר נכון נכון זה הניבזה לא עוזרים הסיפורים וביכלל פיתהום פניו זרים איך אפשר היה להזיל דמעות על מין כזה טיפוס אדיוט השנים חולפים הילדים גדלים בפסיפס הזיכרונות אהבות ואכזבות כן כאלה החיים לפעמים מרים לפעמים יפים. סודית נעים מאוד ,אני מת על הניסוח הערסי שלך אם את מוכנה לקבל באתר החדש ,את תפקיד המכסחת רק שתדעי המסכורת לא משהו.

israel7

New member
לכל המו33ים והמו33ות,,,,

ואפרופו "מנדבושקס´" אנירמי,, שלשה עשו תחרות למי יש ביצים יותר גדולות,, (סלימן אתה איתנו?) הראשון מוציא תפוח אדמה,, השני מוציא בגודל אבטיח, והשלישי,,מוציא ,,צב מה זה שואלים השניים ,,זה תחרות ביצים או צבים. לא אומר השלישי זה רק, ה מ נ ד ב ו ש ק ´ ס,,,, איך זה??

Sודית

New member
רק אל תמות לי.....לפני המפגש....

גם לא אחרי.... תגיד, אנירמי...."ניסוח ערסי" זה משהו טוב??? לי נשמע "ערסי" או "ארסי" מה זה שלילי....סתאאאם... המשכורת לא משהו??? תגדיר לי בבקשה "משהו". אולי זה דווקא משהו שאני אוהבת... סודית בין מישהוא למשהו.

אנירמי

New member
ניסוח ערסי זה טוב אם רוצים ליקרוע מ

בקשר למסכורת לא משהוא .זה בשלב הבחינמים בשלב שישלמו על השירים אפשר לדבר עם הבוס או הבוסית ואולי את תהיי הבוסית ואני אשב לך על הבירכיים ואתקתק שירים במכונת כתיבה. שירים ארסיים שאת תכתיבי לי. עכשו השירים הערסיים לדוגמא: אישה ברחה עם המאהב וחשבון הבנק המשותף ובבית השאירה את בעלה המיסכן ושמונה ילדיהם הקטנים. ובוםם המאהב ברח לה עם הכסף. כאן את מופיעה וכותבת שיר לאישה הניבגדת שחוזרת אל בעלה הניצחי ו8 ילדיהם הקטנים.

Sודית

New member
כמו זה למשל????

מאהבת מול אישה היא ידעה שהוא נשוי, הוא אמר זאת בגאווה... וחיפש אהבה. קצת אחרת, קצת שונה לא כמו זו הישנה... רוצה ריגושים, קצת חיזוקים להרגיש בעננים. היא סרבה, היא דחתה, זה לא מה שהיא חיפשה... הוא היה טוב במילים, עבר את כל המחסומים. את ליבה הוא ריגש, וראשה כבר לא התעקש... היא הפנימה, שהוא נשוי ושמחה כשהיה פנוי... אהבה אותו כשהיה איתה וכאבה כשהיה עם האישה... שתקה והבליגה כאבה, ושמחה שהיה הוא קצת שלה. שנה תמימה פרחה האהבה... ובעיקבותיה אכזבה. ערב אחד כשהיא לו מחכה... הטלפון צלצל והוא בהצהרה... נורא מצטער שלא יוכל להגיע, אך מחר הוא יבוא וירגיע. עצובה מאוכזבת, לחברה מתקשרת וזו לה מספרת, שהוא עם אחרת... בלי מחשבה מיותרת, מרימה היא שפופרת... ובחיוג נסער,לאישתו מתקשרת. היי, זו אני... המאהבת... זו שאת כל-כך מתעבת רציתי רק לעודד גם בי הוא בוגד.... המאהבת שהופכת לנבגדת תגיד....משלמים לפי מילים... או לפי אותיות??? סודית מתעניינת.

אנירמי

New member
הכסף והתשלום לפי מישקל האותיות

שלום סודית אנירמי מסביר: קודם כל בילבלת את היוצרות אין כאן בסיפור מאהבת יש אישה שברחה עם הכסף והשאירה בעל ו12 ילדים קטנים הגבר שהיא ברחה איתו הוא בחור בתול שרק רצא להתפרנס בכבוד. מישכאן הדפוק זה הבעל שצריך לעשות ספונג´ה כביסה ולהחליף חיתולים וגם לבשל, וסוף כל זה ללכת לעבודה ביערות הקרן קיימת. עכשו בעיניין הכסף שמשלמים אולא משלמים. ראשית ביגלל המיגבלות של מישלוח קובץ מוסיקלי באינטרנט השיר צריך להיות קצר וקולע ( מצטער שאני הורג לך את המוזה) כך שהתשלום הוא לפי הערסיות שלו יותר ארסי יותר כסף. אבל חוץ מיזה יש כמה חרוזים ניפלאים אז אפשר להתפשר לפי המישקל.

maxima

New member
סתיו...............

רוחות סתיו נושאות עלי זהב קרני שמש לוטפות מפזזות בין כתמי עננים לבנבנים ואפורים בשמים מאובקים הימים מתקצרים הלילות קרירים עם פריחת החצב באויר ריח סתיו

nutmeg

New member
סתיו

כל סתיו כשמתלהבים מהחצב אני בגעגוע לסתיו אחר עם צבעים וריחות של קליפות עץ ורקב עלים וסנאים כל סתיו כשמתלהבים מהחצב לבי בנדודים ליערות אֶדֶר זהובים אדומים משולהבים אנשים וחיות באטרף אחרון מתכוננים לקראת חורף לבן קר ושקט כל סתיו כשמתלהבים מהחצב זכרוני מפליג למרחקים ומתגעגע לריחות, למראות למעילים החמים לימים הקצרים ולהבטחה שהשלג יבוא כל סתיו עם חצב

Sודית

New member
הסתיו...איך נראית סתונית???

נכון יש פרח כזה??? למי יש להראות??? הסתיו הוא אחר... לא חם כמו הקיץ, לא קר כמו החורף. הוא שונה, הוא אחר, מעלה זכרונות... של צבעים אחרים, עלים שנושרים... על זוג אוהבים. עיצים עירומים, לילות קרירים וטיפות גשם... על גופות אוהבים. שמיים אפרפרים, מדרכות רטובות... ילדים מתרוצצים, וזוגות אוהבים. הסתיו הוא שונה, הוא אחר הוא הכל בצבעיו מספר. סודית רוצה סתונית....

אמזונה

New member
מֶמָעָל

צל מוטת כנפי להקת חסידות עפות, דואות מרחפות חום מחפשות - בעקבותיו חורפות, הולמת אותןילודת התינוקות. משק כנפי להקת שחורות/לבנות אלפי נוצות מעופפות אלפי זוגות עיניים אחר מזון תרות, משכן הבשורה והבשורות הטובות. חסיד וחסידה חורפים מחצית הכדוּר אלֶי ביתם מוגן ושמוּר אגב שקט מופתי וסדר גמוּר ומה אלמד מהן במעופן כך מִמָעָל? את חום המשפחה - את רכות ההגנה? את סדר התעופה - או חבירה להנהגה? מה הוא בסופו של דבר - מוֹתר האדם על החיה?

kozett

New member
מצאתי!!

היי מה הבעיה ??.. אל החורש יצאת וסיתונית - סודית מצאת, אנא קטפי גם לי...

למעלה