רוח סתיו

אמזונה

New member
רוח סתיו

טיפות טל זולגות אט במורד פרחי הבוקר צוננים בהירים ונוגים בבהירות הזריחה סופגת האדמה - רוויה - נינוחה ממתינה חרש למנת העונג הבא. טיפות פרורי זכרך עולות בעיני רוחי רק שומעת ניגון קולך אי שם באפרכסת אוזני קולטת - צמאה - דרוכה ממתינה שוב ושוב לעוד שיחה.. רסיסי מה שיצרנו מִשבָר כל אחד מאיתנו אוספים, מלקטים, מרפדים את מה שאולי - יולידו ימים חדשים...

אנירמי

New member
רוח סתו

פריחת החמניות בעמקים פורחות החמניות בפריחה של ירוק וצהוב ים החמניות נע ברוח גלים גלים משתנה הירוק לצהוב גרעינים שחורים ספוגים בשמן טוב עוד מעט יגיע עת הקציר שמן טוב יופק בקרוב בעמקים בוקר רוכב על סוסו פרות תפוכות עטינים מאחוריו עגלים יונקים לצידם עוד שעה קלה יגיעו אל הרפת חלב אימן ישתו לרוויה

magy

New member
אמזונה-אנירמי, ברוכים/ות הבאי

ם/אות..... הבו לנו משירכם....../ן אני חשה בשיר האחרון , משהו מניחוח ארץ ישראל עובדת האדמה..... מיד רואים את השדה וניר, התלם הבקר והצאן...... נו, הגיעו מושבנקים - קיבוצניקים אלינו? או משוררי עמק?

בקר טוב מגי../images/Emo13.gif

רוצה לומר כמה דברים, לא נראה לי שיגיעו למפגש כי החברה פה שמתבדחים אחד עפ השני לא ירגישו נח פנים מול פנים, כך לפחות נראה לי.

ושכחתי משהו

למה זאת טרגדיה למצוא אהבה?? מעניין אותי למה בחרת במשפט הזה. שבת שלום

magy

New member
הפעם , את טועה פורפור........

יגיעו, באבוהההההההה יגיעו..... ויהיה כל כך כיף........שיגיעו שוב...... יש לי ניסיון חביבתי...........וניסיון טוב........ וזה הניסיון הטוב היחיד שיש לי......... מפגש הפורום......... החברים הכי טובים שיצרתי בחיים, זה אחרי מפגש הפורום...... וזה כבר שנה..... את איב אני מכירה כשש שנים...... ולפעמים נדמה לנו שאנחנו אחיות...... נוצרים קשרים נהדרים במדיה הזו....... כי זו אינה רק מדיה.......זה החיים עצמם....... פה מכירים, וכשעוברים לחלק האמיתי......... מיישמים........ מעגלים חדשים בגילנו הוא דבר נפלא...... מי שלא התנסה לא יבין.......... ובקשר למשפט של ג´ורג´ ברנארד שואו......... תחשבי על זה קצת..........

אמזונה

New member
חצב

כבר קָמל החצב נותר בודד ואכזב דולה ושואב כוחות עלעליו המלבלבים בעיצומו של הסתיו כבר קָמלה שנתי עוד רדו בי מראות חלומי שוב מנֶץ בי אותו זיק נושן ומעיר בי זכרון מתקתק וישן שוב מוחה הסתיו זכרונות מאובקים טופף לו היורה, מעורר כוחות מחודשים רק ניחוח אדמה טחובה, נוף חלון סגרירי ואפור כמו אומר שעוד שנה עברה, דוחק בי להותיר הכל מאחור ברוכים הנמצאים מן הכפר/מושב/עיר/קיבוץ/קומונה-what ever שנה טובה גמ"ח טובה וצום קל החגים האלה<.>

magy

New member
גם לך, אמזונה..........לכולם......

צום קל.......והשתתפות ערה בפורום ביום כיפור....... למי שירצה קצת חברה ביום הקשה הזה........(תזכורת למלחמת יום הכיפורים) היום הזה מסמל את המלחמה ההיא.....ולא משהו אחר.......... אני אתיאיסטית

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
באבוהא טועה, יגיעו מלאן ת´לפים

מנסיון של לא מעט שנים במפגשי צ´טים ופורומים. אגב את החברים הכי טובים שלי כיום הכרתי (דגתי) ברשת.

mirig7

New member
היא טועה

היא באמת טועה לא שיש לי נסיון בפגישות עם אנשי הפורום,כגולשת טירונית חודשיים בלבד. אך תחושת הבטן שלי אומרת שזה יהיה מפגש נהדר , וכאחת שאוהבת לאכול הבטן לא משקרת! אין בפורום הזה התבטאויות שיביכו את המשתתפים פנים אל פנים, לא מדובר במפגש אנטימי בן גבר לאשה אלא מפגש חברתי בשביל הכיף ובמיוחד שהרוב נשים. יחי המפגש

kozett

New member
פורום מדליק

ואם יש פורום כל כך נהדר למה שלא אהיה שם -שם במיפגש פורומנו .. גם אני.. גמני...

magy

New member
חיכינו לך............/images/Emo3.gif

בגללך לא קבענו תאריך סופי......... וולקם..........קוזט......... (עלובי החיים?) לא אשכח את המחזמר.....

אנירמי

New member
רוח סתו

מאגי שלום מאת אנירמי: תודה על קבלת הפנים המלבבת.לצורך העיניין והמתח לא אגיד מאיזה עמק באתי. ולאיזה גיא אני חוזר, רק שפה ושם שלחתי את ידי בעבודת כפיים, לפני שהערבים והתילנדים גרשו אותנו אלמרתפי המחשבים ומדבריות האינטרנט. גם את רוח סתו ואת בעמקים פורחים.. יש לי מולחן, ומושר על קלטת רק שאני עדיין חדש בתחום האינטרנט והמחשב ואני לא יודע איך לשלוח. דרך אגב את בעמקים שר דני גרנות הזכור לטוב.

magy

New member
אי אפשר לטעות

אנשים שמגיעים מההתיישבות העובדת....כותבים אחרת מהעירוניים. מריחים אותם מרחוק......יופי................זה יגוון לנו....... וגם אמן.......?????????? פשוט נפלא........ קבצי שירים כבדים מאד ולכן לא ניתן (אם לא יודעים כיצד, וצריך להיות קצת מומחה), להעלות אותם לכאן.....כי הם כבדים מ-250 הקילו שהמערכת מאפשרת........ אילו היה לך אתר....שבו נמצאים השירים יכולנו להכנס ללינק ומשם להכנס לשירים.......... ודני גרנות, חילוני ז"ל....שר נפלא.........

אנירמי

New member
אפשר גם אפשר ליטעות

דני גרנות לא חזר בתשובה. את אולי מתכוונת לאח שלו שהוא שדר ברדיו דתי. בעיניין שירים מולחנים אני מקווה בקרוב שיהיה אתר.מכיוון שאני רואה אצלכם בשיכון הרבה כותבים אולי אני ארחיב מעט על האתר המדובר.הרעיון להקים אתר שירכז כותבים ומוסיקאים ויפיק שירים עבור הגולשים והציבור הרחב בהתחלה בחינם ואחר כך בתשלום לא גבוה. צורת הניהול עוד לא ברורה.אני מקבל הצעות מבוני אתרים. מכיוון שבארץ יש הרבה מוסיקאים ומשוררים מכל הפלנט הרעיון שזה יהיה אתר בן לאומי אם יהיה עיניין אצלכם בפורום לרעיון אשמח לשתף פעולה.עכשו בעיניין ניכוחות החציר אני גם וגם וגם עבדתי בכפר בילו בצעירותי.והייתי טבח על אוניה ודייג בספינות דיג ושף באולמות ארועים ומארגן של מוסיקאים במועדון שניקרא סוואם מועדון מוסיקאים בן לאומי. לפני זה הייתי משוגע לדבר להקמת כפר דייגים בעיקבות הפעילות הזאת הקימו את דוגית בחבל עזה. שמתי את כל הקלפים על השולחן מה שלא ניראה לי מקובל באינטרנט.

Sודית

New member
נעים מאד...אנירמי....אניסודית....

כבר קצת מכירה אותך...אבל.... אני מאמינה שהשארת עוד כמה קלפים... אולי אלה של החטאים.... ככה מתחת למפה של השולחן... סודית מרימה עוד טיפה ת´מפה....

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מותר לשים ת´קלפים על השולחן

אבל רק בתנאי שמשאירים כמה אסים (ואולי גם איזה ג´וקר) בשרוול. וסודית, למה את מ3י3ה קולה זמן ?

למעלה