רוח סתיו / יחיאל מוהר

רוח סתיו / יחיאל מוהר

אל תתבייש , היה עצוב אל תצטער אם תצטער: זאת היא עונה כזאת , חבוב זה רק סתיו- וזה עובר. לך ערירי בליל העיר הבט לרום , חפש כוכב, מותר ,מותר גם לצעיר להיות טיפה זקן בסתיו . זה הסתיו עם הענן ןעם הרוח המייבב , ואם אתה סתם ציניקן בכל זאת זה צובט בלב הנה באוירה כזאת לנערה שוב אין אומרים "הי בובה מותק , בואי לרקוד" אלה: הביטי ליל סתוי... אתה צוחק "שטויות , שטויות" מן התרגשות "הו מה פתאום"... אז למה זר סתוניות שלחת לילדה שלשום! דמעה , אל תתאדם,חבר, היא לא תגרום שום נזקים תאמר:"זה גשם,לא יותר" אבן הן שנינו זאת יודעים . זהו שיר סולו שאשיר בערב שירה לזכרה של חברתי שליבה נדם לפני שלושים יום , לאחר מאבק עיקש במחלה הארורה . שיר זה יהיה מתוך שרשרת של 35 שירים שישירו עוד חברים אחרים . יהונתן 38 .

../images/Emo20.gif

האמת , שלא יודעת מה לכתוב , רציתי לכתוב "כל הכבוד "... אבל זה לא , זאת פשוט חברות מדהימה. אז הנה , הצלחתי לכתוב את מה שמרגישה בפנים .

קצפת~

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo168.gifחבר יקר שלי..........

יודעת בדיוק איך הדמעות יחנקו את גרונך בעת שתשיר.......... יודעת עד כמה עטפתם אותה באהבה עד שעצמה את עיניה לעולמים........ ומי יודע אולי היא נמצאת שם למעלה ותקשיב לקול שירתך וקול שירתם של אוהביה ומוקירי זיכרה אשריה שבחייה ובמותה זכתה לחברים כאלה

שני 35

New member
לזכרה ../images/Emo16.gif

הלואי על כולם חברים כמוכם . אני חייה באמונה שהכל נרשם והיא שם רואה גם במותה .

../images/Emo16.gif

כאבך הוא התבקעות המעטה המגונן על הבנתך כשם שגלעין הפרי נבקע למען ייחשף ליבו לחמה כך עלינו לדעת כאב. יהי זכרה ברוך.

אומרים שהזמן מרפא ../images/Emo12.gif

אני מקווה כי זה נכון ויש אמת בדבר, ולא סתם לשון רוצה להאמין שבקרוב מאוד ימצאו את הפתרון למחלה ולעוד ולפחות אנשים לא יצטרכו לעבור את היסורים הנוראים, ואת השכול מקווה שיש גן עדן בשמיים וששם הם את שירתכם שומעים יהי זכרה ברוך

אנסה להרדם.

מחר יום האזכרה, החיים חייבים להמשיך, הלילה אנסה להרדם קשה אבל אנסה . לילה טוב , יהונתן 38 .

תם הטקס ../images/Emo16.gif

הערב ליל שישי חברים רבים , רבים ישבו מעגלים, מעגלים , הערב נפתח עם תמונותיה של חברתי היקרה ושיר אחר שיר הושר בטוב טעם וברגש חודר . הערב תם , ממשיכים הלאה , החיים זורמים , נזכור אותך לעולמים .

למעלה