רוח?????????????מייד לפה! שימי משהו עלייך,ותתקרבי....חחחחחחח
ר ר ו ח New member 19/9/02 #2 עד שכבר... נשארתי עם הכותונת השקופה.. לשים עליי משהו?????????? אממממממממממ בוקר טוב..
S sahr12 New member 19/9/02 #3 בקר אור גם לך..... נחמד לראות אותך באור יום....... רוצה להתחתן???חחחחחחח
ר ר ו ח New member 19/9/02 #4 על הבוקר... רוצה לקחת סיכונים????????????. <נתקעה לי הסופגניה בפה> רומנטי על הבוקר...
ט טאקילה~* New member 19/9/02 #7 מה נתקעה לך הסופגניה?????../images/Emo67.gif תגידי שתגעת יפיוף מציע לך נשואים וניתקעת לך סופגניה? תעיפי תסופגניה, תמרחי על יפיוף סוכריות קופצות ותתחיל לאכול לו תגוגואים,את עם כותונת שקופה ראבק!!!! בטח ניראת ללקק ת´אצבעות סער צ´ופלההה...
מה נתקעה לך הסופגניה?????../images/Emo67.gif תגידי שתגעת יפיוף מציע לך נשואים וניתקעת לך סופגניה? תעיפי תסופגניה, תמרחי על יפיוף סוכריות קופצות ותתחיל לאכול לו תגוגואים,את עם כותונת שקופה ראבק!!!! בטח ניראת ללקק ת´אצבעות סער צ´ופלההה...
ק קסומה New member 19/9/02 #5 אני עוד מחכה לתשובה........... תקעת כבר את היתד???????. בוקר טוב וחג שמח סער, רוח...
S sahr12 New member 19/9/02 #8 כבר שמתי אפילו סכך....חחחחחחח לא רואים כלום מבחוץ....... בקר גם לך קיסמי....
נ נשית~37 New member 19/9/02 #6 ביגמיסט!!!! חחחחחחח ביגמיה = גבר שהתחתן עם אישה אחת יותר מידי מונוגמיה = כנ"ל. חחחחחחחח
ר ר ו ח New member 19/9/02 #10 הייטק.... אני מתחתנת רק אם אתה מציע לי הצעת נישואין מקורית שחבל על הזמן.. <חפש רעיון יצירתי>
ג גליתושש New member 19/9/02 #12 רוח,,,,,,, מחר את מתחתנת,,, היום - מיכל31 וסער12. מוזמנת לחתונתם..,, גליתוש