רוח מטורפת(?!?!?!?)

רוח מטורפת(?!?!?!?)

אתמול (23.9) עשינו סיאנס בחדר של חבר אני חבר שלי (שהרוחות אומרות שהוא מדיום) ועוד 3 שנגעו ו3 שלא נגעו הסתכלו, תקשרנו עם נשמה שהייתה אנטיפתית שלא אמרה פרטים על עצמה. לא ברור למה אבל היא התעצבנה על 2 מהנוכחים (1 שנגע ו1 שלא) ואיימה לרדוף. רצינו לסגור לקחנו בכוח! את הכוס למרכז, ורוח סברה לסגור והעיפה את הכוס מהמרכז. ואפילו ניסתה להעיף אותה מהלוח עצמו. אחד הנוכחים ניסה בכוח להשים אותה במרכז ואחרי שסגרנו את הסיאנס (עם הלחץ של היד שלו) גילינו סימן אדום בצורת יד על הלחי שלו, שעבר רק היום בבוקר. האם למישהו יש עצה איך לסגור סיאנס כאשר הרוח לא מוכנה לזה? (אפילו ביקשנו ממנה לסגור זה לא עזר רק הכוח).

galzgalz

New member
היי מעניין...

את האמת שאני לא יודע את זה ואני לא יודע איך עושים אפילו סיאנס אם תוכל להסביר לי איך עושים ואיזה משפט פתיחה אומרים ואיזה כוס צריך. אז אני ממש יהיה שמח כי כבר הרבה זמן אני מרגיש כאילו מנסים להעביר לי משהו ולא מצליחים..

galzgalz

איך עושים רשמתי באחד מההודעות הקודמות למטה ("לאלה שמסבכים את הסיאנס"). לגבי הכוס תחליט אתה כי חלק אומרים עם זכוכית ולא חרסינה וחלק אומרים עם חרסינה ולא זכוכית (אני עושה עם זכוכית, כוס של קפה שחור) עם זה לא יספק אותך כנס לאתר בית הרוחות: www.israghost.co.il

למעלה