|רוח חיים|

Tarantelle

New member
|רוח חיים|../images/Emo103.gif

איך עבר החג? תקעתם אוכל בכמויות? עשיתם משהו מיוחד? הולכים לצום ביום כיפור? סוכה תבנו? תשבו בה אם כן? חיילים- סוגרים חג? צריכים סימפטיה? יאללה נגיד שזה מן שרשור עוף(
) לחג
.

AlanisJunkie

New member
אמממ....אני שומע מכולם על כמה שאכלו

והאמת שדווקא לא אכלתי יותר מדי - אז יצא לי טוב:) היה אחלה חג, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בבית בחג (צבא, עבודה וכו') סוף סוף יצא לי להיות חג שלם בבית! הרגשה נהדרת:) יום כיפור אגב קרב וזה הזמן לבקש סליחות, אנשים!!! למי שיש סליחה מוזמן גם לשרשר לפה. :)

Rוית

New member
אצלי היה הרבה אוכל

כיפור זה ה"חג" היחיד שאין בו כמויות אוכל (וגם זה תלוי אצל מי |מבט תמים|. למה היהודים היו חייבים לבלוס בכל שמחה שלהם?!
החג היה סבבה עם המשפוחה, ובכלל עבר בנחמד. בכיפור אין שום תוכניות, והאמת אני מרגישה שהשנה יש אנשים שצריכים לבקש ממני סליחה ולא אני מהם, אבל הרוטינה של בקשת הסליחות תמשיך כמו בכל שנה כמובן. ועד סוכות יש עוד זמן לא? בכל מקרה, אם תהייה סוכה לשבת בה אולי אני אשב. אבל אם לא גם בבית זה טוב, לא? למישהו יש סוכה ספר? מממ.. חג שמח אנשים!

Lotzifer

New member
ביום כיםור אין אוכל אבל ביום לפניו...

בעיקרון ביום לפני יום כיפור [היום] זה ממש מצווה לאכול... כך שזה מכסה על החסך של יום כיפור :)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif

לא סוגרת חגים, לשמחתי. מאתמול סמלת בפז"מ! [מה שלושה חודשים לשחרור זה יפה,לא?] אבל עדיין עושה שבת ככה חודש וחצי לפני השחרור [נו, בקריה די שכונה, אני לא אמורה לעשות שבתות כסמלת..
] תקעתי אוכל בכמויות, הפכתי לדודה..של רביד המקסימה!
וכל החג היה סידורים וריצות..וביקור אצל הדודים וכו' וכו'.. הולכת לצום, כמו בכל שנה.
[חברה שלי היום אמרה לי שהיא תסע באופניים איפה שאני אסתובב, אז אמרתי לה שסבבה נפגש..ואז היא כזה "רגע, אז מותר טלפון..נכון?"
קצת עצוב כשלא יודעים משהו כ"כ בסיסי..
] לא אבנה, מקווה שתהיה לי סוכה לשבת בה לפחות יום אחד בשביל המסורת ותחושת החג. ושוב..לא סוגרת, אפילו חושבת שאקח רגילה בסוכות. אחרי שנקבע שאין יותר הדממות בחטיבתי, אני צריכה לקחת חופש באופן עצמאי ומיוזמתי בלבד..

Rוית

New member
מזל טוב על הסמלת! 3 חודשים לשחרור זה מעולה!

אל תשכחי, חודש אחרון חובה להתחפשן!!

Tarantelle

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

סמלת זה בהחלט פז"מ מכובד... אבל זה די דפוק שאני יותר משנה בצבא, עשיתי מליון טקסים בקרייה ואף לא פעם אחת נתקלתי בך.

o0Invisible0o

New member
אשמתך..!! אני נמצאת בכל הטקסים

המטופשים האלה של הקרייה..ואתה צריך להודיע לי אם תהיה שם או לא!! ואז נפגש..

למעלה