רוח וחומר

חצויה 22

New member
רוח וחומר

אולי העליתי את זה פעם, אולי לא.. אני לא זוכרת, פשוט זה כ"כ מתאים לי עכשיו ובאלי להעלות שוב...

נכון שרוב הזמן אני קלילה ובעיקר מדברת/ כותבת שטויות וזה... אבל יש לי רגעים נדירים של עומק....

ואמש הוציא את העומק החוצה, והחיבורון הזה פשוט אהוב עלי וכרגע אני מאד מזדהה איתו....

קרועה בין רוח לחומר

בין עיוות ליושר

מחפשת את המסלול הנכון

שיוביל ליעד האחרון

מנסה לחפש פתרונות

יש פיתויים לעגל פינות

מחפשת לי מורה דרך

שינחיני לפחות בערך

רק לתת לי קצה חוט

אסתדר עם שאר הניווט

ומקווה בכל ליבי

שאגיע בסיפוק ליעד הסופי...

אז לפני שנתיים, בחרתי בחומר...

ושקעתי בו חזק, אני כמעט שקועה בבוץ כולי, נשאר חלקיק אחד נקי...

עם המון מאמץ אצליח לצאת החוצה, ללכת על זה?!

עושה לך טוב העומק.....

תמציתי וקולע!
כתיבה יפה....

ו....כמו שאמור מעליי-ברור שללכת על זה....
אם יש לך כח רצון, הכל אפשרי!

בהצלחה סיס!!

קליט

New member
קחי לך

קבלה אחת קטנה/גדולה שאת מאוד מזדהה איתה, נגיד איזו תכונה רעה שרצית להעיף אותה, או איזה תכונה טובה שרצית לחזק, תלמדי על זה, ותעבדי בעיקר על זה, לא מבקשים ממך יותר, תפסת מועט - תפסת, יש מצב שזה יתן לך פוש רציני להמשיך הלאה . בהצלחה !

ואני כבר חשבתי שאפשר להתייאש מהדור

כולנו קרועים ביום יום על הזהות העצמית שלנו מי אנחנו ומה באמת אנחנו מחפשים בחיים, בחברים, בבת הזוג-בן הזוג, ולפעמים יש לכולנו את ההבלחה של הרגע הזה, שהכל ברור לנו איך נגשים את עצמנו בצורה הכי טובה ובריאה, בדרך שלנו, אז כן בכיוון הזה אנחנו צריכים לשאוף להגיע.
בנוגע אם ללכת על זה או לא, אני בהחלט לא מהאלה שאומרים כן תנסי עוד פעם בשביל מה? בשביל ליפול עוד פעם, וכל פעם הנפילה חזקה וכואבת מקודמתה, פשוט תנסי לבנות לך משהו אחר (כן כולל פרידות כואבות...) , חשוב שהיא תהיה גם אטרקטיבית במקצת, ואז תעשי את השינוי וכמובן בלי להסתכל לאחור..... אולי רק אחרי חצי שנה בשביל לראות את המרחק הרב שגמעת.
ערב טוב וחודש מבורך המון הצלחה בחיים בכלל ובשידוכים בפרט

למעלה