רוח בשמיים

רוח בשמיים

היא עדיין סובבת ברקיע אולי תבוא שעתה והיא תמצא מנוחה. ללא אם ואדמה אני סובב ברחם אהובתי הכורעת ללדת.

ריקי די

New member
התחלה

עת רגעי בראשית שוב תביא לי התחלה ואשקוט. והרוח תידום תחתינו.

שלווה

שלווה אופפת גזעי עצים אשר נמים מזה שנים הרבה. דומיה רוגעת נחה על ענפיהם שמצלים על פניה של אישה ישנה ביער. וזרדיהם נעים חרש כפעימות לבה הסדירות אשר מזיעות קלות את אברי גופה. והדממה שבעיניה הסגורות מניעה קלות את העלים אשר על ענפי העצים הנוטים מטה. והשקט, הבוקע מעבי היער זוחל כנחש טבעות מתפתל אל האישה זורע עננים אשר באים ונאספים בהמוניהם ויורדים מטה יוצרים רוח שבמהרה הופכת לסערה ומטלטלת את העצים הפורשים ענפיהם מעלה. ומעירה את האישה הפוקחת עיניה אל הסופה.

יערית 1

New member
עֵת שַׁלְוָה ../images/Emo20.gif

נוֹשֵׂאת עִמִּי אַהֲבָתֵךְ כְּשִׂמְלַת כְּלוּלוֹת. טוֹבֶלֶת רַעַד בְּלִבִּי, מַבְהִיקָה כְּסִיבֵי אוֹר מְנַצְנְצִים, גּוֹדֶשֶׁת תּוֹכִי בִּטְוִיָּה שֶׁל חַיִּים. מִבֵּין מַדְּפֵי הַצְּלָלִים שׁוֹמַעַת אוֹתָךְ בְּפִכָּחוֹן נְזִירִי, הוֹדֶפֶת פְּרָחִים קְמֵלִים, שׁוֹפֶכֶת מִתּוֹכֵךְ רִגְעֵי שַׁלְוָה הַמְּהַפְּנְטִים בְּעֶדְנָה מְלַטֶּפֶת הַקּוֹרֶנֶת מִמֵּךְ כָּעֲרָפֶל זוֹהֵר. וַאֲנִי לֹא הִרְהַבְתִּי עֹז לוֹמַר לָךְ שֶׁחָסְרָה אַתְּ בָּעוֹלָמִי גַּם עֵת שַׁלְוָה בִּמְחוֹזוֹתַי.

שמים1

New member
חוה

רוח אלוהים מרחפת לעיתים נוגעת בי באצבע רותחת כולי מצטמררת ותוהו ובוהו בנפשי. אולי יום אחד בין שמים לארץ בקו אופק רחוק אהיה אותה חווה למרגלות נהר עדן. תקטוף לי תפוח קדמון ללא ארס , ללא הרס ותגישו לשפתותי הכלות .

אם

אם בלבנו לגעת נלך בדרך אין שביל עד שעיננו תבואנה לפאת שדה הנושאת תפילתה אל הרקיע. אם בנפשנו לטעת ננכש לבנו מעשבי רעל ונמתין לאות אהבה שירד משמים. כאשר תבוא שעתנו לזרוע לא תקצר רוחנו נחכה לגשמי ברכה ונביט אל ידינו כאל פרי עץ הדעת שלא תזרענה רוח ותקצרנה סופה.

למעלה