רוחות

דנה1018

New member
רוחות

האם קרה לכם משהו מוזר?האם ראיתם רוחות או שמעתם אותם? עד כדי כך שזה הפריע למהלך חייכם התקין?

Nosferata

New member
שלום

אני לא עקבית אז סביר להניח שזאת התגובה הראשונה והאחרונה שלי שתראו בפורום.. אז ככה מאחר ובשנים האחרונות דבקתי לכל מה שנודע ומוכח כברור וזנחתי את עולם הפנטזיה הפורא שחייתי בו הייתי מופתעת וחסרת ביטחון לגביי מה שראיתי לפני יומיים.. הוצאתי את הכלבות שלי עם אחותי זה היה בסביבות 8 והיה דיי חשוך בחוץ, ראיתי מרחוק שלוש דמויות 2 מהן התיישבו כשהתבוננתי בדמות השלישית טוב נוחכתי לדעת שהיא בנויה מעשן מואר היא התהלכה במהירות והתאדתה אחותי לא שמה לב לזה מאחר והיא הייתה מרוכזת במשהו אחר. אני מחוברת למציאות וחוץ מפעמים בחיי בהם הזיתי משום שהייתי עם חום גבוה לא קרה שהדמיון שלי עבד שעות נוספות. אני אשמח אם תשתפו אותי במשהו דומה שראיתם.

לא פעם ולא פעמים

העניין שהוא שעם הזמן לומדים לשלוט בתקשור שלא יפריע מידי לניהול חיים רגיל, ישנן הגנות ובקשות שמסייעות בכך,

spinareo

New member
המפגש עם הרוח הראשונה

שינה לי את החיים לגמרי לטובה הוא אומר שכיום לאחר חמש עשרה שנה אני יודע על 3 יקומים מיוחדים יותר מכל אדם אחר בארצות הברית והארץ(המקומות שהוא ביקר בהם) הוא אומר שאני יודע על העולם האלוהי יותר מכל רב אחר בארץ הוא הציע לי לכתוב ספר כדי שבני האדם ידעו קצת יותר על מה הם מדברים והגענו למסקנה שלא כדאי ובמיוחד לא נראה לי שאף אחד ירצה לדעת שכתוב באיזה שהוא מקום איך הוא ימות ומתי.

spinareo

New member
שכחתי להוסיף שמדי פעם אני חולק את דבריו

עם אנשים ברחבי הפורומים ביחד עם תוקושי והוופ

יקומים מיוחדים? על מה אתה מדבר?

האם המידע מועבר אליך בתקשור או בחלום?

spinareo

New member
תשובה

אם את קוראת לדיבור אל דיבור כמו אל בן אדם רגיל שאתה רואה ומרגישה אותו תקשור אז זה תקשור הישות הצליחה לתקשר איתי בגלל שיש לי מודעות גבוהה לכן רק אחרי 3 שנים מהמפגש הראשון הצלחתי להבדיל בין שיחה איתו לשיחה עם בן אדם רגיל

spinareo

New member
נ.ב

על שם הרוח שהראתה לי את כל הנפלאות האלה ששינו את חיי מקצה לקצה קראתי לשם משתמש שלי על שמו ספינר שמי האמיתי הוא מתיו

למעלה