רוחות של סוף...

nuritpm

New member
רוחות של סוף...

אני רואה אותו איתן, הולכים לפניי, חבוקים, הנסיכה הגדולה שלנו בצד ימין, השניה לשמאלו, והקטנטונת ליד, מנסה להדביק את הקצב, איזה אבאל'ה, היה די נחמד, מקס ברנר לכבוד סיום הלימודים של הנסיכות, מגיע להן. ואני כאילו צופה מהצד, ובבטן תחושות של סוף. עוד כמה ימים נצטרך לספר להן, נחכה אחרי סוף השבוע, לא רוצים לקלקל להן את הטיול, אבל אח"כ יש מחנה, אז אולי אחרי המחנה, ואח"כ יום הולדת, אז... אוף! עוד כמה ימים ועולמן ישתנה לתמיד, אמא ואבא נפרדים... כבר שבועות שאני אוגרת לתוכי שבבים של אומץ, אוספת כוחות לרגע הזה, ועדיין אין לי מושג איך אצליח לעמוד מולן, ולעשות את זה, כשאני נותנת להן תחושת בטחון, שלמות, רוגע. רוחות של סוף... וסוף, זה תמיד התחלה חדשה! חיבוקים לכולכן אמיצות שכמותכן נורית

מיטל225

New member
נוריתי האהובה...

כמו שכתבת בעצמך סוף הוא התחלה של משהו חדש
הסוף הזה הוא התחלה שלך, התחלה של משהו חיובי עבורך, התחלה של נורית חיה על פי האמת שלה. אני חושבת שאין דבר טוב מזה עבור הבנות שלך. הן יראו את אמא שלהם מאושרת
הן ילמדו מאמא איך להיות חזקות, וללכת אחרי הלב איזו אמא מקסימה... הלוואי ואני הייתי זוכה לראות את אמא שלי חזקה, בוחרת בעצמה, מנצחת את העולם. ואת יקרתי, עושה את זה... ואני בטוחה שגם אם יהיה לבנות קשה, הן יעריכו את זה בבוא היום.. הן יעריצו אותך על החוזק שלך, ועל הערכים הטובים שהענקת להן... כל הכבוד על האומץ, על הכנות, ועל היותך האמא הכי טובה עבורן
אוהבת אותך ופה בשבילך תמיד

פאמקי

New member
נוריתי יקרה...

ליבי יוצא אלייך! שומעת את הקושי. אין לי ספק- לא יהיה פשוט, אך את תעברי את זה כמו גדולה. לילדותייך יש אמא נפלאה, וכמו שאני מבינה, גם האבא לא פחות. יש להן את מה שהן צריכות- אהבה! ועם הרצון הכל כך גדול, לשמור על אושרן, לגונן עליהן, להעניק להן את הטוב ביותר... לא נראה לי שאפשר לטעות. וגם אם כן, מערך התמיכה שלהן הוא כל כך נפלא, שהן ינצחו הכל. אוהבת ומחבקת!

נורית

איזו יכולת מדהימה, לצאת מהסיטואציה, לראות, לנתח, להרגיש אותה...קצת מהצד. בטוחה שאם קיימת בך היכולת והרגישות הזאת, אז בנותיך בטוח למדו להרגיש מה קורה ולהבחין בדקויות גם כשעל פני השטח דברים נראים בסדר. וכמו שאני מסתכלת על זה. אם את שלמה עם התהליך, בטוחה שהן ירגישו את זה, וזה שעולמן משתנה לא אומר שהם מאבדים את אבא שלהם, הוא נשאר ואמא.... הם רק מקבלים אותך שלמה יותר. מאחלת לך ימים של שלווה ואושר.

טורטיתת

New member
שבבים של אומץ

נוריתי, מוסיפה מרחוק עוד שבב קטן לחזק את השבבים של האומץ שיש בך. תודה על השיתוף, בכל שיתוף את מחזקת נוטעת בי בנו כוח אומץ. בכל סוף יש איזו הקלה... סופ"ש מתוק ומחבק ♥רונית נ"ב: לא לשכוח 17/7/2010 עץ.....תה.....

נוריתי!

גנבת לי מהאומץ?:) בבקשה! תהני! אך אל תידחי את השיחה! כפי שאמרת-כל סוף הוא גם התחלה! גם עבורן:)

נורית יקרה

אני חייבת לספר לך שאחותי נפרדה מבעלה לפני חודש הילדות בנות 4 וחצי ו3 הם הלכו למיליון יועצות ומנחות כדי להבין איך להפיל על הילדות את הגזר הנוראה וראי זה פלא הילדות קיבלו את זה בצורה יוצאת מן הכלל והגדולה שאלה את אחותי רק שאלה אחת: אמא, אבל את תתחתני שוב,נכון? בקיצור בדיוק כמו הפחד מכל דבר לא נודע (כמו יציאה מהארון) ייתכן והחששות יתבדו והכל יתקבל בצורה טובה באופן יחסי שיהיה בהצלחה מחזקת מכאן

ik211

New member
../images/Emo24.gif

" אבל לפעמים מתברר, כי מה שנראה כתהום היה למעשה תעלה פשוטה, שאילו רצית היית קופץ ועובר אותה, לעולם אינך יודע האם הבור שלפנייך תהום הוא או תעלה" (מתוך בינת השכוי/אביגדור דגן) נורית, אנחנו לא מכירות מאד טוב אבל נשמע שאת פועלת מתוך הבנה, השלמה , אהבה... אני מאמינה שזה יכול להוביל רק לטוב, ובתוכך גם את יודעת את זה. מקווה שלפנייך רק תעלה פשוטה ותעברי אותה בקלות.

nuritpm

New member
תודה!!! ../images/Emo24.gif

תודה לכל מי שנעצרה לקרוא אותי, שאכפת לה, שלקחה לעצמה משהו מהסיפור שלי, תודה למי שהגיבה ותמכה ולמי שהגיבה ותמכה בדרך אחרת...
(חיבוק לך יקירתי) שוב, אני לא מרבה לפרוש את חיי על גבי הפורום, מה שנראה לי חשוב, גם לדרך של אחרות, מה שיכול לתרום לכן, בדרככן האמיצה, אני משתפת. נעים לקבל תגובות חמות, מחזקות, אוהבות. מעריכה את המקום הזה, מעריכה ואוהבת אתכן. תודה שאתן איתי! ועכשיו, לוקחת נשימה עמוקה, ויוצאת ליומיים טיול עם המשפחה! חגיגת סוף שנה עם חברים... סוף שבוע נעים ומחבק לכולכן! נורית

hila1972

New member
שולחות לך חיבוק של חוזק ותמיכה

ואם את צריכה עזרה בכל דבר... אנחנו פה בשבילך 24 שעות ביממה!

hope246

New member
נוריתי

למרות החשש , את משדרת חוזק . הביטחון שלך במה שנכון לך . הצעד המשמעותי שאת עומדת לעשות מוכיח שאת לא מוותרת על עצמך ונותנת לך הזדמנות לחיות את החיים שאת רוצה לעצמך . אני גאה בך !!! מאחלת לך הצלחה גדולה בתהליך . מחבקת !!!

אני קודחת מחום

אני איתך בכול ליבי מותק,מבטיחה לך שיבואו ימים טובים יותר ,אם וכאשר תירצי לשוחח ,ליפרוק אשמח להיות שם בישבילך, שולחת חיבוק חם של 39 מעלות חום.

נורית יקרה ../images/Emo24.gif

עם כל הקושי שאת מתארת אני מרגישה שאת מדברת ממקום של שלמות והשלמה וזה מדהים בהצלחה יקירתי! ואם בא לך לדבר - אני כאן.

nuritpm

New member
תודה יקירותיי...

שוב תודה מרוכזת לתומכות, למגיבות... לוקחת פנימה כל מילה שלכן, מאד מעריכה, באמת!!! בדיוק חזרתי מטיול של סופ"ש עם המשפחה וחברים, אז מגיבה רק עכשיו... מאחלת לכולנו שבוע קל ונעים חיבוקים נורית

למעלה