רוחות רפאים!

רוחות רפאים!

נכון שהברון המגואל מלא בכתמי דם ולניק כמעט בלי ראש יש ראש או יותר נכון בקושי? אז אולי הברון המגואל הוא זה שכרת את ראשו ופיבס המבחידן גילה את זה והברון המגואל איים שאם הוא יספר למישהו על זה אז הוא יכרות גם את הראש שלו או משו כזה ובגלל זה פיבס מפחד ממנו? או ש- וזה על רא"ב- מה אם רא"ב מת אבל הוא עדיין קיים? הבנתם? מה אם רא"ב הוא אחד הרוחות בהוגוורטס? זה יכול להיות הברון המגואל שלא ידוע לנו את שמו ופיבס הוא עוזרו הנאמן או משו וזה גם יכול להיות פרופסור בינס..... שם פרטי מתחיל ב-ר', שם שני מתחיל ב-א' ושם משפחה בינס!!!! תענו וגידו חוות דעת.... זה רק השארות שלי אז......... אבל הם די הגיוניות.....לא?

dוDav

New member
האמת שעל בינס

חשבתי לפני כחודש... השאר הגיוניים אבל בשביל לדעת אם הם נכונים או משהו זה צריך לחכות לספר השביעי, כי שם יהיה הסבר מפורט איך ולמה הופכים לרוחות רפאים

ZoHaRoT

New member
אממ...

לדעתי פרופסור בינס לא יכול להיות רא"ב אבל יפה שחשבת על הברון המוגאל! זה נשמע די הגיוני, אבל אולי הוא בכלל מת לפני שוולמורט עשה את ההורקרוקסים... ובאמת מעניין למה פיבס פוחד מהברון המגואל.

CoralP

New member
אבל..

אני זוכרת פעם אמרו משו לגבי שנות המוות של ניק.. וזה לא מתאים לשנים של המלחמה הראשונה [לא?] ודווקא מעניין אותי לדעת למה פיבס פוחד מהברון המגואל O: אבל מצד שני יכול להיות שסתם כי הוא רוח של רוצח אלים D: אבל מצד שלישי *פיצול אישיות* אצל רולינג אין סתם ^^;

tamarhp

New member
ניק מת לפני

500 שנה... המלחמה הראשונה היתה כ15 שנים לפני המלחמה הזו...

אנה92

New member
ואו! איזה רעיון

יפה שחשבת על זה! ניראה לי שגילנו את הסוד.... מאוד מאוד מעניין מה שאמרת..

ZoHaRoT

New member
אפחד,

אבל זה הגיוני, כי הוא לא רוח, והוא לא יכול להיכנס דרך הקיר או משהו כזה אז הוא מוצק.

rds15

New member
לא כורתים.

כורתים ראש לבנאדם חי[מה שהורג אותו, כמובן], ואז כשהוא הופך לרוח הראש שלו מופרד מהגוף[או במקרה של ניק, כמעט מופרד מהראש].

Pr0NgS

New member
יש שיר על כריתת הראש של ניק, וזה לא

מוזכר, אבל עדיין ייתכן.

אני מקווה שאת צודקת.

זה יוסיף הרבה מאוד לספרים אם לרוחות הרפאים יהיה יותר נפח ומשמעות בעלילה. הן בהחלט בין הדמויות המרתקות שקיימות בספרות כולה.

למעלה