אני אספר לך על מפגש
עם רוח רפאים (וזה קצת ארוך) אמא שלי נישאה לאלמן שאישתו נשרפה בחדר האמבטיה. כשבגרתי קצת נכנסתי לחדר משלי בבית ושם כיו לי חלומות זוועתיים (שבדיעבד הסתברו כמציאותיים ביותר). הייתי מתעוררת לקול של גרירת סירים בבית, אור כתום בחדר האמבטיה וכשהייתי מנסה לכבות אותו, לא הייתי מצליחה, המזנון היה תמיד מסודר בצורה אחרת. כשהייתי מסתכלת על המראה בחדר הייתי רואה מעיון דמות עומדת מאחורי וצופה בי, התמונה שבקיר הייתה זוהרת במעין הילה לבנה מיוחדת כאילו מישהו רוצה לצאת מתוכה. בלילה הייתי מרגישה שמישהו יושב עליי או מסיר לי את השמיכה ובד"כ הייתי הופכת לכמו משותקת, לא הייתי מצליחה להזיז כלום. לא סיפרתי לאיש כי הייתי בטוחה שזה חלומות זוועה. מי היה מאמין לי? ואז לפני כחצי שנה אחותי הקטנה שעכשיו זה החדר שלה, באה ומספרת לי בדיוק את אותם הדברים. היא סיפרה את זה לפני כשנתיים לבנה של האישה הזו והוא עשה עליה קדיש, ומאז האישה הזו לא חזרה יותר למעט פעם אחת לפני כחודש שבו עברה ליד אחותי וליטפה לה את היד כאות תודה. מסתבר שהאיש לא ביקר בקברה מאז שנפטרה לפני יותר מ -25 ושנה והיא כל הזמן ניסתה ליצור איתי קשר ולא הבנתי. אחרי שדיברתי עם אחותי הקטנה שאלתי גם את אחותי הגדולה ומסתבר שהיא עברה את אותו הדבר בדיוק, שנים לפניי, וכמו כן גם ביתה הגדולה של אותה אישה. הדבר שהכי הטריד את כולנו, זה האור הכתום מחדר האמבטיה, אור בעוצמה של פנס שמאיר באפלה, שהסתבר שזהו האור של השריפה (היא נשרפה בחדר האמבטיה) אני יודעת שלא תאמינו לי, וכמו שציינתי בהודעה אחרת, איש לא מאמין לסיפור הזה, למעט המעורבים בו...