רוחות רפאים בישראל

The Exorcist

New member
רוחות רפאים בישראל

איפה אני יכול למצוא מידע על מפגשים עם רוחות רפאים בישראל? ולמי שלא מבין את השאלה, אני פשוט מחפש סיפורים על מפגשים עם רוחות רפאים בישראל. תודה.

אני אספר לך על מפגש

עם רוח רפאים (וזה קצת ארוך) אמא שלי נישאה לאלמן שאישתו נשרפה בחדר האמבטיה. כשבגרתי קצת נכנסתי לחדר משלי בבית ושם כיו לי חלומות זוועתיים (שבדיעבד הסתברו כמציאותיים ביותר). הייתי מתעוררת לקול של גרירת סירים בבית, אור כתום בחדר האמבטיה וכשהייתי מנסה לכבות אותו, לא הייתי מצליחה, המזנון היה תמיד מסודר בצורה אחרת. כשהייתי מסתכלת על המראה בחדר הייתי רואה מעיון דמות עומדת מאחורי וצופה בי, התמונה שבקיר הייתה זוהרת במעין הילה לבנה מיוחדת כאילו מישהו רוצה לצאת מתוכה. בלילה הייתי מרגישה שמישהו יושב עליי או מסיר לי את השמיכה ובד"כ הייתי הופכת לכמו משותקת, לא הייתי מצליחה להזיז כלום. לא סיפרתי לאיש כי הייתי בטוחה שזה חלומות זוועה. מי היה מאמין לי? ואז לפני כחצי שנה אחותי הקטנה שעכשיו זה החדר שלה, באה ומספרת לי בדיוק את אותם הדברים. היא סיפרה את זה לפני כשנתיים לבנה של האישה הזו והוא עשה עליה קדיש, ומאז האישה הזו לא חזרה יותר למעט פעם אחת לפני כחודש שבו עברה ליד אחותי וליטפה לה את היד כאות תודה. מסתבר שהאיש לא ביקר בקברה מאז שנפטרה לפני יותר מ -25 ושנה והיא כל הזמן ניסתה ליצור איתי קשר ולא הבנתי. אחרי שדיברתי עם אחותי הקטנה שאלתי גם את אחותי הגדולה ומסתבר שהיא עברה את אותו הדבר בדיוק, שנים לפניי, וכמו כן גם ביתה הגדולה של אותה אישה. הדבר שהכי הטריד את כולנו, זה האור הכתום מחדר האמבטיה, אור בעוצמה של פנס שמאיר באפלה, שהסתבר שזהו האור של השריפה (היא נשרפה בחדר האמבטיה) אני יודעת שלא תאמינו לי, וכמו שציינתי בהודעה אחרת, איש לא מאמין לסיפור הזה, למעט המעורבים בו...

במילה אחת

התאבדה

מממממ

אז היא התאבדה, ורדפה את הבית בגלל שלא קראו לה קדיש? לא כל-כך מסתדר לי. למה היא התאבדה ?

אני אסביר קצת

זה לא שלא עשו לה קדיש. אחרי למעלה מ - 25 שנה שאף אחד לא ביקר בקיברה, הבן שלה הלך לשם ועשה קדיש. מאז היא לא חזרה. היא לא רדפה את בני הבית - אלא רק ניסתה להזכיר להם שפעם היא הייתה קיימת (וכנראה עדיין) ושילכו לבקר את קברה. היא התאבדה בגלל מחלה כלשהי (וזה ההסבר היחיד שקיבלנו)

וואוו העברת בי צמרמורת ועוררת בי

נשכחות, האמת אני די חשה פה היי לכולם ופנינה אני חייבת לציין שהזכרת לי הרבה דברים שהייתי מעדיפה לפעמים לשכוח, בעבר הייתי מתעסקת במאגיה, אני לא אכנס ליותר מידי פרטים, אבל הייתי מעורבת מאוד בתקשור עם רוחות וכיו´... יש לי את העבר המאגי במשפחה ולכן אני מתקשרת טוב מידי עם רוחות אפילו ברמת מדיום, ובדיוק הזכרת לי שהגעתי פעם לבית של ידיד שלי ונכנסתי לאמבטיה (משום מה הם נכלאים באמבטיות כל הזמן) והייתה שם נוכחות עצומה וכל הזמן הוא אמרלי שהוא מרגיש שקר שם ומוזר לו, (ולא זה לא ממש כמו בחוש השישי) בקיצור יום אחד הצעתי לו לעשות איתי סיאנס לשחרור הרוחות הכלטואות בבית שלו ומפה לשם הסתבר שיש לו חמש רוחות כלואות באמבטיה שאחת מהן היא סבתא שלו והוא ממש נלחץ וניסיתי להסביר לו שאין לו ממה וכו´.. ואז שחררנו אותה כי היא הייתה קבורה בקרבת מקום וגם הוא אמר עליה קדיש וזה עבר, ות´אמת הייתה לי עוד חוויה דומה במסע לפולין באחד הצריפים ששמעתי צרחות ולחישות מכל כיוון ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי ובסוף במלון בלילה עשיתי סיאנס לשחרור נשמות אבודות וישבתי עם חברה שלי משהטו כמו לילה שלם, עד שהם נחו על משכבם בשלום, זה היה הדבר הכי קשה שהיה לי, פרט לשדים שנכנסו בי לחלומות שלי וכל מיני טירופים שכאלה, פעם נכנסה לי לחלום מישהי שנרצחה בתאי הגזים זה היה ביום השואה וביקשה ממני לתת לה מעט אוויר כדי שתוכל לחוש זאת שוב ופשוט נחנקתי מתוך שינה והכחלתי ואם לא היו מעירים אותי מי יודע מה היה קורה, בקיצור יש לי עוד המון, אבל לא הכל בבת-אחת לינוי

angelina1

New member
2 סיפורים....

אמא שלי סיפרה לי מזמן שני סיפורים שקרו לה כשהיא הייתה קטנה. הסיפור הראשון היה כשהיא הייתה קטנה. לאמא שלי הייתה סבתא שאמא שלי הייתה קשורה אלייה מאוד. היא בלתה אצלה כל הימים וכל הלילות כי ההורים שלה היו עובדים מהבוקר עד הערב ולא נמצאים הרבה בבית. סבא של אמא שלי נפטר כשהיא הייתה בת שנה ואמא שלי לא זכרה אותו כלל. יום אחד בלילה אמא שלי חלמה שהיא נמצאת במן עריסה כזאת, בבית עתיק שיש שם כלי נ שק תלויים על הקירות ועומד מעליה איש זקן, בוהה בה ובוכה. היא לא הבינה את פשר החלום כי כן בחלום היא לא יכלה לזוז ולא לדבר, ורק עמד מעליה איש זקן לא זז וכל הזמן בכה. החלום הפחיד אותה והיא הלכה לאמא שלה, העירה אותה מאמצע הלילה ואמרה לה שהיא חלמה חלום בלהות!. סבתא שלי בקשה מאמא שלי שתספר לה את החלום. אמא שלי ספרה לה ופתאום סבתא שלי התחילה לבכות.. היא סירבה לספר לאמא שלי באמצע הלילה על מה "התרעומת" הזאת ואמרה לה לחזור לישון. בבוקר סבתא שלי החליטה לספר לאמא שלי על מה היה הסיפור. היא אמרה לה שסבא שלה (של אמא) לפני שהוא נפטר, היה חולה מאוד ומשותק בידיים... הם גרו בבית גדול וסבא שלי אסף כלי נשק עתיקים. כשאמא שלי נולדה הוא התעצב כי היא הייתה הנחדה הראשונה שלו והא לא יכל אפילו להחזיק אותה על הידיים מכיוון שהיה חולה ומשותק ולכן כל הזמן עמד מעל העריסה שלה ובכה.... אין סיכוי שאמא שלי יכלה לזכור דבר כזה כי הייתה רק בת כמה ימים או שבועות- אבל המעניין הוא איך היא חלמה על זה... עוד סיפור: אז אותה סבתא שלה- שבעלה נפטר- הן (היא ואמא) היו מאוד קשורות. וסבתא שלה הבטיחה לה פעם שהיא בחיים לא תעזוב אותה ובכל פעם שהן יפרדו סבתא שלה תהיה חייבת להגיד לה שלום ואמא שלי להתראות. זה היה כל פעם.... יום אחד כאמא שלי הייתה בערך בת 14 באה אלייה בחלום סבתא שלה. היא נשאה מזוודה גדולה ובאה ואמרה לאמא שלי שהיא הולכת ובאה להפרד. אמא שלי שאלה אותה לאן היא הולכת וסבתא שלה ענתה שהיא עוברת לגור במקום טוב יותר וחדש אבל שבחיים לא תשכח עד כמה שהיא אוהבת אותה ותמיד תשמור אליה. אמא שלי שהייתה צעירה וגם לא כל כך הבינה מה סבתה רוצה ממנה- אמרה לה: "גם אני רוצה לבוא יחד איתך". אז סבתא שלה אמרה לה: "לא, את עוד צעירה ונותרו לך הרבה שנים. אנחנו נפגש עוד הרבה הרבה זמן" והלכה... אמא שלי המשיכה לישון. ב-5 בבוקר אמא שלה באה והעירה אותה. היא אמרה לה שסבתא נפטרה!!! מפחיד? אולי.... אמיתי- זה בטוח! נ.ב.- קוראים לי לריסה ואני חדשה פה בפורום, אז שלום ו-
ו-
לכווווווולם!!!!!

st@r

New member
יש לי שאלה

היי, אני ממש מתעניינת בכל הדברים האלה..... והסיפורים שנכתבו בשירשור הזה כאלה מגניבים....ואני מאמינה לכולם... השאלה שלי: למה הרוחות נתקעים ולא ממשיכים ללכת (למעלה?)? כי היה כתוב איך שהרוח נתקעה באמבטיה והכל..... ועוד שאלה: מה אמירת קדיש ליד הקבר עושה לרוח? תודה

angelina1

New member
בקשר לקדיש אני לא יודעת אבל מה

שכן זה שרוח שנתקעת בארץ ולא עולה למעלה היא רוח שלא סיימה את מה שהתחילה פה, או שיש לה ענין לא גמור שכדי לסיים אותו היא חייבת להשאר פה.

למעלה