רוחות ספר הקודש

I am a freak

New member
לא רק במקרה הזה ספציפית.

הנומרולוגיה, עד כמה שיידוע לי, גורסת כי שינוי השם הפרטים בכלליות מביא לשינוי רוחני. אומנם, המהות של השם הקודם נשארת, כי עדיין נבדק השם איתו נולדת וגם השם החדש. פנה לפורום נומרולוגיה, או חוכמת הקבלה, כדי לקבל קצת יותר מידע בנושא. הפריק.

.m

New member
למעשה, ע"פ היהדות האורתדוכסית

אסור לשנות שם, למעט באחד מ-2 המקרים הבאים: 1. גיור - כדי למחוק את אילן היוחסין הקודם (לא יהודי), ובכך לשנות את גורלו, ולתת לו גורל של יהודי. 2. אדם על סף מוות - כדי לנסות לשנות את גורלו.
mai (שדווקא לא מקבלת את הפרשנות הזו)

תיאורך מה שהחליטו רבנים..

לטובת היהדות, כל עוד שאין איסור מהאל מקור היקום, אין איסור לשינוי שם בתנאי שלא לבצע אשליות ומירמות על משמעות שינוי השם לאדם המשנה את שמו.

אגב..

רוחניות האותודוכים רובם משרתים אלוהים והם מהאמיתיים. כמובן לא כולם אך אחוז גדול.

Diableror

New member
עצה ידידותית.

אני מבין ששפתך הושפעה מכתבי קודש וכדומה,אך דע לך ,שבפורום ציבורי שלא בנושא קבלה,יהדות וכיו"ב רוב חברי הקהילה לא משתמשים בשפה זו בחיי היום יום(אם בכלל),ולכן הם מתקשים להבין את שאתה כותב. ממה שהבנתי כתבת בעצם גישה שונה לגבי שינוי השם.יש לזכור שישנן המון פרשנויות,ולכן אין לקבוע אמת אחד,כפי שקבעת בהודעה השניה :"רובם משרתים אלוהים והם מהאמיתיים". למה הכוונה ב"אמתיים"?ומי קבע זאת? Diableror

דג123

New member
אל תשנו את השם

אתם פוגעים בקשר שלכם עם השורשים העליוניים לא מבינים- כנסו לאתר הידברות ואל תעשו סיאנסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif יש עוד דתות בעולם חות מהיהדות

אתה יוצא מנקודת הנחה שהיהדות היא הגת הנכונה היא האמת והיא מה שקובע- אבל, אתה לא יכול להתייחס לזה כך בצורה חד משמעית- כי, אם כך, למה עדיין אי אפשר להוכיח זאת
או, לחילופין, למה יש עדיין דתות אחרות בעולם ולא כולם יהודים
הפריק.

דג123

New member
אל תתעסקו עם הקבלה

הפריק מטעה אתכם פנו לאתר הידברות שם יש מידע על סיאנסים וגלגולי נשמות וגם על שינוי שמות

ל diableror

תחילה אבקש את משמעות שמך. אם קשור לשטן אינני רוצה לההתתף איתך בשיחה כמוכן אינני רוצה שתשתתף בתשובות לעמדתי. עתה, מי שמכיר, רוחנית רוחות ונפשות המשרתות אלוהים, וקיימות שיטות לזהות אותם, יכול לזהות מי שמשרת אלוהים ומי מתנגד לו. עמדתי הנצחית לטובת המשרתים אלוהים, וגם עמדתי הראשונה והאחרונה. עם אהבת הבן השלישי

Diableror

New member
לפני הכל

זהו פורום ציבורי.אני יכול להגיב על כל הודעה,ללא קשר לרצונך.אם זה מפריע לך,את רשאי לעזוב. חוץ מזה,לא ענית לשאלה שלי. לפרוטוקול,אין שמי קשור לשטן. Diableror

למעלה