"רוחות מלחמה" ?

גלבועא

New member
"רוחות מלחמה" ?

המצב הפוליטי והמדיני מייצר בתקשורת, במיוחד בצהובון ידיעות אחרונות כותרות היסטריות במיוחד: רוחות מלחמה, לא פחות. מייד נזכרתי בסרטים של שנות הששים, באמא האורזת את התיק של אבא, החברה הנותנת סוף סוף לחבר, שאם ימות שיהיה לו/לה זיכרון מוחשי, מוזיקה ארכאית ואווירה של "קץ הדורות". אבל המציאות אחרת לגמרי. לפחות אני לא חש/מרגיש את תחושות האימה שהיו לי ב- 1973, והבת שלי הגיעה הביתה למרות "המצב".

m i t a l y

New member
אתה כותב יפה, גלבוע ../images/Emo13.gif

אצלכם באזור המרכז אולי לא מרגישים (וב-73 בכלל הייתי בת 5 אז... מי זוכר?), אבל אצלנו, בהחלט כן... אנחנו "בקו אחד" עם חיפה. בעלול אמנם אמר לי שלא יכול להיות שתהיה סטיה כזו, אבל... כנראה שהיתה פניה מפיקוד העורף וביחד עם האבל הקיבוצי שלנו (אביו של מזכיר הקיבוץ נפטר אתמול מסרטן - בן 60 היה
) התחילו לפתוח מקלטים, לאוורר מחסנים, מסתובבים כאן בני משפחות מהצפון ו... בהחלט מורגש שיש... משהו. אנחנו בכל מקרה, מכיוון שאנחנו עוברים בעוד שבועיים, יש לנו בית בדרום שנוכל לברוח אליו במקרה של הסלמה
בוקר טוב ישראל

alona 9

New member
אמת

מרגישה כמוך,אולי בגלל שאנחנו כבר למודי נסיון,67-73 היו ה"בומים" הגדולים,החדשים לנו,לבני הדור שלנו, ואחר כך, ענין שבשגרה,אין חדש תחת השמש,..הרג,פיצוצים,חטיפות,ירי ומלחמה אחת ארוכה,כמעט ללא שקט ומרגוע, ובכל זאת, הוא שר אל תדאגי,תשמרי על הבית אני כאן אשמור על עצמי ערב יורד על מטע עצי זית ואל תשכחי שאני- רוחות מלחמה,איפה התקווה עוברות שנים ללא תשובה נשאר לנשק את לחייך לפני שאלך לזכור מה שהשארתי אצלך רמי קלינשטיין

גם אנחנו ביטלנו את המנוי ברגע

שנמרודי נמצא אשם, אבל, אמי עדין מנויה מסורה (מאז שהעיתון נוסד)והיא הביאה אותו כשבאה לביקור של סוף שבוע.

למעלה