רוחות מלחמה

shermond

New member
רוחות מלחמה

במיוחד בשביל המלחמה הקרבה עלינו לטובה
"תותחים במקום גרביים היום שלוש ועוד שלוש שווה לשתיים ואם תבדוק תמצא אומנם זה כך כי אם תותח שווה לזוג גרביים אז החשבון איננו מסובך אם כן צריך לרוץ יחף בתוך הנעל, אם זה מועיל ודאי מועיל מאוד לצהל כי אם יחף אתה או לא זה היינו הך הן העיקר הוא התותח תותחים במקום גרביים טנק במקום זוג נעליים גופיות שלוש נוריד אם תתנו ספינת משחית ובמקום חולצת שבת תנו הוי תנו סילון אחד ובמקום זוג תחתונים שני זחלים או שריונים ובמקום עצור המתן המכנסיים לא ניתן לא ניתן אתה מרגיש לא טוב תודה אני בסדר אתה חיוור פניך לא טובים שלוש בנות רצו לסרוג לי סוודר היום סורגות הן לי שלושה רובים, זה רק מראה שהחזית נמצאת בעורף, זה רק מראה שקר מאוד יהיה בחורף, כי כשביקשתי סוודר הן ענו לי כך הן העיקר עוד התותח תותחים במקום גרביים טנק במקום זוג נעליים גופיות שלוש נוריד אם תתנו ספינת משחית ובמקום חולצת שבת תנו הוי תנו סילון אחד ובמקום זוג תחתונים שני זחלים או שריונים ובמקום עצור המתן המכנסיים לא ניתן לא ניתן שוב הרסר עובר פה חבר'ה הוא נפוח, אני רוצה שורה כמו סרגל בחולצתך כפתור עליון פתוח הבט את הוא את כוחו של ההרגל אמנם תותח הוא נשק חם אך בלי גרביים אפשר לחטוף נזלת מה יאמרו בבית אל תתפנק חייל חביבי אל תשכח הן העיקר הוא עוד תותח תותחים במקום גרביים טנק במקום זוג נעליים גופיות שלוש נוריד אם תתנו ספינת משחית ובמקום חולצת שבת תנו הוי תנו סילון אחד ובמקום זוג תחתונים שני זחלים או שריונים ובמקום עצור המתן המכנסיים לא ניתן לא ניתן" מקווה שנהנתם

ribber

New member
חיים חפר מכה שנית ../images/Emo13.gif

בזכות ספר השירים שיש להורים בבית (אבא קיבל אותו כשי לאחד החגים לפני עידן ועידנים), זכיתי בשישה דיסקים של שירים עבריים. האמת שנראה לי היום שאני אזהה כל שיר שלו, בתור ילדה הייתי יושבת עם אבא שלי והוא היה מלמד אותי שירים של ארץ ישראל הישנה והטובה. אח... היו ימים...

shermond

New member
וטוב שכך.. זאת הדרך ../images/Emo13.gif

פעם היו שירים מדהימים למה לא לזכור אותם??

י ש1

New member
כן

היום עברתי בדרכי הנה בבן גוריון. במקום סטימצקי, ביליתי אי אלו דקות בחנת בדיסקים ויצאתי עם מבחר נוסטלגי, בין היתר גם התותחים והגרבים. |אייקון של תותח| | אייקון של גרביים|

למעלה