רוחות מלחמה...

אמיקה

New member
רוחות מלחמה...

היום יום של הנה"ח - יש לה נוהג למנה"ח לעבוד עם רדיו. אתן מקשיבות?! איזה פחד... רק אמיקה עוד לא דאגה לרענן את ערכות המגן ? (ותבינו שאני ממונה על כל המשפחה המורחבת..
) לרוץ? ולא קשור - איזה כיף שיום ה´ כבר? היום היום היום - בכורה לשר הטבעות - פרק ב´. יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם אנחנו לא ריעננו

יש לנו מיליון ערכות בבית, של אמא שלי מ-91 (אבא שלי היה צריך לגנוב אחת, כי היא איבדה את הת"ז שלה ולא היו מוכנים לתת אחת בלי ת"ז) וגם אלו מ-91 ובנוסף אלו שקיבלנו בשיחרור
כמובן שמן ממש לא מרועננות. האמת- אני קצת סקפתית לגבי כל הנושא, האם בכלל צריך וכו´. בבנין נכנסו ללחץ לפני יותר מחודש וניקו את המיקלט. ושר הטבעות בהחלט מצוין (יש לנו את הראשון בDVD אם בא לך ריענון).

אתי@

New member
ראיתם את הפרומואים ל"שר הטבעות"

בערוץ 2|? נכון שהמוסיקה שמלווה את הפרומו היא מהסרט "רקוויאם לחלום"

POOH*

New member
האביר עדו לא ריעננן - לי ההורים ...

ריעננו כשהם ריעננו לעצמם - אבל המסיכה גם נשארה אצלם.... והאביר טוען שהוא גם צריך לרעננן... אני בכלל סקפטית לגבי היעילות שלהן... POOH

אם אפשר לקרוא לזה "רענון" אז כן

הלכתי לתחנה וכולו החליפו לי את המזרק של האטרופין.... אכ-ז-בה.... אני לא כל כך אהבתי את שר הטבעות הראשון - הסרט נורא יפה מבחינה ויזואלית אבל איטי נורא... והייתי עייפה... ותמיד קר נורא בקולנוע - אז בסוף נרדמתי... איזה כיף שיום חמישי!!!! והיום יש בערב את יום השידורים המיוחד בערוץ 2 עם מלא reunions: ניקוי ראש מתאחדים זהו זה מתאחדים הגשש החיוור מתאחדים ועוד... בתיאוריה זה נשמע עם הרבה פוטנציאל... נראה מה יהיה במציאות... (הבעלול היום יוצא לפגוש כמה חברים ממקום העבודה שנסגר לדבר על העניין אז אני לבד בבית עם הפוך והתה והמרק תוכי שלי)

ayush

New member
אני לא ריעננתי עדיין... וגם אין לי

כל כך מושג איפה המסיכה שלי... תומר ומשפחתו לוחצים עליי כבר שנה להביא את המסיכה מההרוים שלי (כי אוטוטו יש מלחמה...) אתן צריכות להבין - הוריו של תומר גרים בר"ג בדיוק היכן שנפלו הטילים ב-91... הבית שלהם די נפגע (חיצונית) והם הועברו ל-3 חודשי המלחמה למלון כפר המכביה... בקיצור, יש להם די טראומה מהמלחמה ההיא.... ואני - אני הייתי לי אי שם בצפון... אדישה פחד ממה שקורה..( ועדיין אדישה) ועכשיו תנסו לדמיין את הדיונים המשפחתיים על המלחמה והמסיכות.... החלץ שלהם מול האדישות שלי. תומר אומר שאני עושה דווקא .... אולי ?!

בקילי

New member
אנחנו ריעננו, בעיקר כדי להוריד מעלי

את הניג´וסים המשפחתיים, לא שממש מאמינים בזה

daldan

New member
אני בהכחשה קלה

כהיסטרית ידועה אני משתדלת להתעלם בשלב זה (למרות שהזכרתי לבעלי היקר כבר חודשיים שבדרך מהעבודה הוא הולך להחליף מסיכות - ועדיין לא הוחלפו) מקווה שהנבואות השחורות לא יתגשמו (אין לי כח לזה למען האמת אבל אולי זה בלתי נמנע...
)

danonit

New member
גם אני לא...

אני בכלל לא בטוחה שיש לי ערכה
אני לא אוהבת פנטזיה וכאלה אז את שר הטבעות הראשון ראיתי תוך הצדעה לנופי ניו זילנד היפה ותו לא. מן הסתם יסחבו אותי לראות גם את השני, אני מקווה שהוא יהיה קצת יותר קצר מהראשון.

יעלי2

New member
אנחנו ריעננו

בשיחה אקראית עם חבר, שנינו סיכמנו שהמלחמה הממשמשת מדקדקת לנו את קצה הפופיק. אני התפארתי בכך שלא התכוונתי להחליף את הערכות. פתאום ממימדי ה 2 מטר גובה שלו, הוא אמר תהיי אדישה בצפירה אבל לפחות יהיו לכם ערכות תקינות
יומיים אחר כך התייצבתי בלי תור ובלי פאניקה עם 5 ערכות ישנות שלנו ושל משפחתי והחלפתי לכולנו. כדאי שיהיה וזה ממש לא סיפור (כל עוד אין תורים). על כל מקרה...

למעלה