רוחות וגלגול נשמות

ayelet26

New member
רוחות וגלגול נשמות

שלום לכולם, זאת פעם ראשונה שלי כאן ומקווה שלא אחרונה ובכן, דברים רבים ארעו לי אך האחרון מביניהם די מוזר ויתכן שאזדקק לעזרה אביו של חברי נפטר לפני כ- 17 שנה. לפני כמה שנים הוא הופיע בחלומו ונפרד ממנו. החבר שלי תאר לעצמו שהוא נפרד כיוון שנכנס שקיבל גוף. אי לכך ובהתאם לזאת, זה אומר שהוא לא יודע יותר על מה שהיה לפני זה, על מי שהיה לפני זה. בסוף השבוע האחרון חבר שלי אמר לי שהוא מאוד מתגעגע לאבא שלו ושהיה רוצה לראותו. אמרתי לו שידליק לו נר לבן ויבקש משהו (כך אמרו לי לעשות, בכל אופן - אני הצלחתי). גם אני הסתכלתי על הנר וביקשתי מאביו שינסה לעזור לו במשהו, שיעשה משהו. מכיוון שלי יש יכולות הרבה יותר חזקות ממנו, קיוויתי שאולי אפילו דרכי יקרה משהו. לא עברו מספר דקות ולפתע "ראיתי" משהו זז למעלה, כמו רוח. ראיתי זאת פעמיים-שלוש ואח"כ הרגשתי כאילו עוברת מעלי רוח מהראש עד לרגליים, מן צמרמורת אבל מעולם לא חשתי ככה בעבר. הרגשתי נוכחות בוודאות. גם החבר שלי הרגיש שניה אחרי כאילו רעד כזה, משהו שעבר לידו, כמו רוח. זה היה מפחיד כבר. אני בטוחה במליון אחוז שמה ש"ראיתי" והרגשתי היה נוכחותו של האב, וזה ממש מפחיד אותי, מכיוון שמעולם לא הרגשתי דברים כאלו בעבר. עליי לציין, כי כאשר בלילה מסוים הדלקתי 2 נרות לבנים - אחד לדודי ז"ל והשני לסבי ז"ל, וביקשתי מהם לבוא אלי, שאני זקוקה להם, למחרת היום שניהם היו איתי וממש ראיתי אותם (לא בבירור כמו כל בן אדם חי, אבל ראיתי את הגוף) והם דיברו איתי. אם הנשמה מקבלת גוף חדש, האם יתכן באמת שכאשר קוראים לנשמה, אפשר להרגיש אותה בתור "רוח" כמו שקרה לי? יש לציין שהחבר שלי לא ראה ולא הרגיש את ה"רוח", רק אני. מאז אותו מקרה זה לא מפסיק להטריד את מנוחתי ולכן אני פונה לכאן. כמו כן, היום בבוקר הלכתי ברגל (כמו בכל בוקר) אך משום מה בבוקר זה היה לי מאוד קשה ללכת, הרגשתי חולשה מסויימת, כאילו שעוד רגע אפול, וממש דקות ספורות לאחר הרגשה זו הרגשתי כאילו יש מישהו מאחורי והתחלתי ללכת נורמלי (למרות אותה עייפות והרגשת החולשה). הרגשתי כאילו מישהו דוחף אותי. האם יתכן שזה שוב האב? מה הוא מנסה לעשות? להגיד? אם יש מישהו שיודע ויכול לנסות לעזור לי, אודה מאוד. תודה מראש, אילת

לפי מה שכתבת יש לך ניסיון בנושא

כך שאני בטוחה שנהגת בזהירות,הסתכלי על זה כעל חויה של התקשרות עם קרובים אהובים,רק מוכיח שגם אחרי המוות האהבה נישארת. שלך חנה גונן

vasina

New member
המממ....

אני לא מבינה למה אנשים שחוששים מהתגלויות עושים סיאנסים, זה לא שאני חושבת שזה טיפשי (על חתולים וסקרנות כבר דיברנו?), אני באמת באמת לא מבינה את זה. אבל מאחר שאת נראית ברנשית חביבה בהחלט אני אכתוב לך את התגובה הכי מפורטת שאני מסוגלת לתת לך. מחר.

למעלה