רוחות בחדר שלי[?].

רוחות בחדר שלי[?].

טוב אז אתמול בלילה לקח לי זמן להרדם. הייתה לי תחושה מוזרה כזו שמשהו מסתכל עליי. אחרי כמה דק' הדלת של החדר שלי התחילה לרעוד חזק. נבהלתי ונסיתי להרגע ... אחרי כמה דק' הדלת שלינפתחה ונסגרה חזק. הלב שלי ממש קפץ :|. הכי מפחיד שאחרי שהדלת נסגרה ניסיתי לראות מי זה אבל לא הצלחתי לזוז. קפאתי במקום!ממש לא יכלתי לזוז. (אומרים שיש רוחות ש"מקפיאים אותך") *ולא,לא היה שום רוח (יענו המזג אויר)* זה רוחות? מה זה? help :|

תשובה

אני לא שוללת כלום, אבל בוא אספר לך על תופעה מעניינת שקרתה גם לי בעבר, וחשבתי שהיא מאוד מוזרה עד שראיתי עליה תוכנית בערץ שמונה, זה נקרא "שיתוק שינה", תופעה מדהימה ומוזרה, שהאדם נמצא במעין מצב שהוא או התעורר באמצע הלילה, או שנמצא במצב נימנום, ולפתע הוא רואה איזשהי הזיה- דמות בחדר, תופעה מוזרה בחדר, הוא ער לחלוטין, אבל לא מסוגל להזיז את הגוף שלו. בדקו אנשים שנוטים לעיתים קרובות לחוות חוויות כאלו ובדיקות גלי המוח שלהם העידו שהם היו ערים לחלוטין בזמן שהדבר התרחש, אך גופם כאילו המשיך לישון, ולעיתים תקפו אותם הזיות מפחידות. אני לא יודעת עד כמה התופעה הגיונית ועד כמה היא גובלת בעל טבעי, אך היא קרתה להרבה אנשים מסתבר, גם לי הרבה פעמים (בילדותי). אבל אני לא שוללת כלום כמו שאמרתי, ומכיוון שלא הייתי איתך בחדר אני לא יכולה לדעת אם זה זה...

למעלה