רוחות, או עכבר?

Gum Cigarettes

New member
רוחות, או עכבר?

אז.. ישבתי ליד המחשב (נו מה? שאני יעמוד?) ושמעתי קולות של "בום" "בום" קטנים מכיוון החדר שלי. קמתי 3-4 פעמים לראות מה זה, וכל פעם שהתקרבתי לדלת הרעש השתתק.. עד שחזרתי למחשב, ואז הלכתי בשקט בשקט.. וראיתי עכבר
קטן כזה חמוד שמנסה לחפור את דרכו אל החדר שלי דרך הדלת.. אז שתי מסקנות. הראשונה היא, שלא כל דבר זה רוח. השניה.. שהחדר שלי יותר מבולגן משחשבתי, הוא כבר מושך עכברים..

zViper

New member
לא חשבת אבל על זה:

אולי זהו עכבר-רפאים?
סתם סתם סתם...

I am a freak

New member
תאמצי אותו../images/Emo70.gif

בדירה הקודמת שלנו, היה לנו עכבר בבית..... אז שמנו מלכודות ותפסנו.... והרגנו אותו בדרך הברברית- הטבענו אותו... בעעעע.... מסכן
הוא היה עכבר כזה לבן ויפה.... אבל לא ידענו אם יש לו כלבת.... או שכמו בסרט "התפרצות" יכול להיות שהוא נושא מגיפה ענקית שתשתלט על העולם..... אני מציע לך לשמור אותו... אני אוהב עכברים....
יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
עשיתי לו "בו!"

והוא ברח. הוא לא מפריע לי. לאמא שלי לעומת זאת... היא לא אוהבת אותם. זאב בטח ישים מלכודות מתישהו, יתפוס אותם וישחרר אותם בפרדס.. משם הם באו. גידלתי פעם עכברים עד שהם ברחו בכל הבית.

Flame

New member
איזה כיףףףףף לך!!!

אני כל כך אוהבת חיות! עכברים..חתולים...כלבים..תוכים..אוגרים..ארנבות.. אפילו דגים!!
ואצלכם הם מתרוצצים בבית בחופשיווווות

kingshimmy

New member
לא ראיתי דגים מתרוצצים בחופשיות...

אבל באמת יש לבטי עכבר בבית שהיא מתעקשת לקרוא לו ויקי, והיא ממשיכה לטעון שזה כלבה. רק אני רואה שזה עכבר?

kingshimmy

New member
לא לא.

. בלי הפרצופים העצובים. הכלבה שלך היא לא עכבר, היא כלבה קטנה וחמודה.

למעלה