רוזנה

four seasons

New member
רוזנה

בהודעתי לא התייחסתי למאפיינים שגורמים להטרדה, אני מגנה הטרדה, הטרדה מתייחסת לשליחת מסר מטריד או מיני לאדם לא מוכר או לאדם מוכר שרואה בכך מסר מטריד ומבקש/ת שלא ת/ימשיך בכך. הטרדה משדרת כוחנות ועליונות ופחדנות, רשמת שהטרדה מאפיינת גברים וזה נכון בראי החברה, אבל נשאלת השאלה אם זה תמיד נכון?, אם בעבר לא התייחסו להטרדת נשים זה אומר שנשים לא הוטרדו? מבחינה חוקית יש חוק הטרדה מינית שאמור להגן על אדם (גבר אישה) מפני הטרדה ויש דוגמאות לכך, אבל האם כל אדם שקורא מבין שהכוונה אליו, או האם החברה מתייחסת לכל מאפייני ההטרדה, האם החברה שאלה נשים או גברים מה מטריד אותם, נראה שיש התקדמות בסוגיות הטרדה שמבוצעות בנשים ע"י גברים או בגברים ע"י גברים, וזה מבורך וזה גרם להרבה נשים וגברים למודעות, אני בעד הרחקת מטריד/ה למעצר בית לתקופה למעט פגישות עם פסיכולוג/ית להבהיר כשמדובר בתלמידים מהיכן זה מגיע, האם החברה מתייחסת להטרדה של נשים ע"י נשים או גברים ע"י נשים. ולמה אי אפשר לדבר על הטרדה בכלל בלא שמישהו/י יפגעו או ירגישו לא לגיטיממיים, לא לכל אדם יש מודעות ואיך יהיה ניתן להגיע או לקרב לשיוויון גבר או אישה שלא תופסים את המהות וזה גם יכול ליצור תגובת שרשרת של אלימות בצורה של הקנטה והטרדה כפי שציינה כותבת אחרת בתובה להודעה, זה לא מקובל, אפשר לא להתייחס או להתייחס כמו שכותבות בפורום מתמודדות כשמדובר במדיה הוירטואלית. או שפשוט לא הבנתי את הודעתך הראשונה ואם כך אני מצטער.

אושר מ

New member
על גברים ויצורים אחרים

הודעת פתיחה של רוזנה, יש שרשור למטה קטן בין עונות לרוזנה..

למעלה